12.01.2009. / 00:45

Autor: Ivana Zobenica

Boston pobjedom nad Raptorsima prekinuo niz poraza

U noćašnjoj su utakmici Kevin Garnett i Paul Pierce opet odigrali slabo, no Ray Allen je pogodio čak osam trica iz samo 10 pokušaja te je bio najbolji u redovima Boston Celticsa s 36 koševa

Ray Allan (lijevo) bio je prvo ime utakmice Boston - Toronto, zabio je 36 koševaRay Allan (lijevo) bio je prvo ime utakmice Boston - Toronto, zabio je 36 koševaBoston Celticsi prekinuli su neugodan niz od četiri poraza, pobjedom na gostovanju u Kanadi kod Toronto Raptorsa 94:88. Boston je vodio cijelu utakmicu, dok je Toronto u zadnjoj četvrtini imao pozitivan rezultat 33:19 te tako ublažio poraz.

Kevin Garnett i Paul Pierce opet su odigrali slabo. Garnett je ubacio 11, a Pierce 10 poena. No zato je Ray Allen odigrao odlično, ubacio je 36 poena s odličnim šutom iz igre 11-14, od čega je pogodio čak osam trica iz 10 pokušaja.

Najznačajniju ulogu u redovima Raptorsa odigrao je Andrea Bargnani sa 17 poena i devet skokova dok je Roko Leni Ukić dobio 13 minuta i u tom razdoblju ubacio četiri poena, uz tri asistencije i jednu blokadu.

Vezane vijesti

NBA: Boston napravio "break" u Miamiju

NBA: Boston napravio "break" u Miamiju

Trećom uzastopnom pobjedom protiv Miamija (94-90) košarkaši Bostona približili su se na korak do plasmana u veliki finale NBA lige. Nakon dva slavlja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika