14.01.2009. / 15:48

Autor: Katarina Curavić

6 koraka do savršenog seksa

Ne trebaju vam igračke iz seks shopa, niti savjeti terapeuta, dovoljno je malo mašte, puno pažnje i ljubavi. Pokušajte, neće vam biti žao

Ljubav i nježnost preduvjet su savršenog seksaLjubav i nježnost preduvjet su savršenog seksaPrvi korak: iskreno volite svog partnera, ako je izvrstan seks ono što želite tada morate voljeti osobu s kojom ste u vezi. Izvrstan seks se može dogoditi tek onda kad se dvoje ljudi uistinu vole i vjeruju jedno drugome.

Drugi korak: razgovarajte otvoreno i slobodno sa svojim partnerom. Dajte njemu ili njoj do znanja što u stvari želite i trebate, što volite a što ne. Za komunikaciju je potrebno dvoje, pobrinite se da vaš partner nauči dijeliti s vama svoju intimu, svoje želje i potrebe.

Treći korak: upoznajte svoje tijelo i tijelo svoga partnera. Istražujte se međusobno ali prije svega upoznajte sebe . Prisniji odnos postići ćete tako da naučite o partneru što je više moguće, na taj način oboje ćete pridonijeti boljem i kvalitetnijem seksu.

Četvrti korak: budite otvoreni prema novim stvarima. Nemojte se bojati isprobati nešto novo jer postoji mogućnost da vam se otvore novi seksualni horizonti. Ipak , vaše tijelo je samo vaše i ne morate učiniti ništa što ne želite. Eksperimentiranje može produbiti odnos među partnerima jedino ako oba partnera dijele ljubav i povjerenje, kao i strast prema otkrivanju novih spoznaja.

Peti korak: međusobno poštivanje ključno je za svaku dobru vezu. Nemojte dopustiti biti prisiljeni raditi stvari koje ne želite , ali isto tako nemojte ni partnera tjerati na isto. Strah , krivnja i ravnodušnost osjećaji su koji ne obećavaju dobar seks.

Šesti korak: sačuvajte intimu za sebe. Ono što se događa u vašem krevetu tiče se samo vas i vašeg partnera. Ljubav koju dijelite s partnerom je dovoljna, i ne trebate uključivati nikog drugog u vaš intiman odnos.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika