17.01.2009. / 12:15

Autor: Ivana Zobenica

Clevelandska `Q` Arena i dalje neosvojiva

U sinoćnjoj utakmici Cleveland Cavaliersi su pobjedom nad New Orleans Hornetsima ostali ne poraženi kod kuće, a LeBron James je zbog ozljeda Bena Wallacea i Zydrunasa Ilgauskasa igrao poziciju centra

LeBron JamesLeBron JamesČetvrta momčad zapadne konferencije New Orleans Hornetsi poraženi su na gostovanju kod Cleveland Cavaliersa rezultatom 92:78. Prva momčad NBA lige ostala je tako neporažena u svojoj Quicken Loans Areni te sada ima omjer 20:0 na domaćem terenu.

Najbolji pojedinac na terenu bio je 'centar' Cavsa LeBron James koji je na toj poziciji igrao zbog izostanka Bena Wallacea i Zydrunasa Ilgauskasa. Susret je završio sa 29 poena, 14 skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte.

Inače, uz Wallacea i Ilgauskasa Cavsi su igrali i bez Delontea Westa, također člana prve petorke, koji se ozlijedio u jučerašnjem ogledu s Chicago Bullsima. LeBron je u trećoj četvrtini nezgodno pao i ozlijedio desnu ruku, no ipak je nakon ukazane liječničke pomoći nakon timeouta nastavio s igrom. ''Još uvijek boli i nije nimalo smiješno.'', rekao je James.

U redovima Hornetsa najuspješniji je bio David West sa 23 ubačena poena.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika