17.01.2009. / 14:16

Autor: Berislav Jelinić

HDZ na obljetnici stranke u Splitu pompozno započeo lokalnu kampanju

Stranački vođa osobito podržava Jasena Mesića, Bandićeva oponenta u borbi za poziciju gradonačelnika Zagreba

Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader i stranački čelnici u popunjenoj maloj dvorani na GripamaPredsjednik HDZ-a Ivo Sanader i stranački čelnici u popunjenoj maloj dvorani na GripamaHrvatska demokratska stranka je danas u Splitu proslavila 19. obljetnicu osnutka stranke, na kojoj su bili prisutni premijer RH i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader, ministar Ivan Šuker, ministar Božidar Kalmeta, ministar Dragan Primorac, ministar Gordan Jandroković, član predsjedništva HDZ-a Vladimir Šeks, te lokalni HDZ-ovci.

U popunjenoj maloj dvorani na Gripama čelnik stranke Ivo Sanader je održao zadnji govor u kojem je najavio pobjedu na lokalnim izborima. "HDZ će imati najbolje rezultate na svim područjima", kazao je Sanader. U optimističnom govoru pred pobornicima stranke izjavio je i da je HDZ socijalno najosjetljivija stranka i najavio da će pobijediti u Zagrebu i Rijeci.

Osim Sanadera, govorili su i gradonačelnik Splita Ivan Kuret, te Jasen Mesić.

HDZ-ova lokalna kampanja otpočela je na pompozan način, a Sanader je pritom osobito podržao Jasena Mesića, HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba.

Jasen Mesić je još u travnju 2008. u prvom obraćanju javnosti najavio prekid devetogodišnje vladavine SDP-a u Zagrebu. Tada je priznao i da je politički neiskusan, no kazao je da, uz potporu i savjete starijih i stručnjaka, nastoji pokrenuti mladi i obrazovani kadar koji će dokazati da HDZ ima želju i volju promijeniti stvari u Zagrebu.

Fotogalerija

  • Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader i stranački čelnici u popunjenoj maloj dvorani na Gripama

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika