17.01.2009. / 23:37

Autor: Katarina Curavić

30 godina Prljavog kazališta: Houra poput kaskadera u Areni Zagreb

Dečki iz Dubrave prvi su zapjevali u zagrebačkoj Areni, a koncertom su dali podršku našim rukometašima, ali i proslavili 30 godina uspješne karijere

Jajo Houra i Mladen BodalecJajo Houra i Mladen BodalecViše od 22 000 ljudi oduševljeno je skandiralo gotovo dva i pol sata na pozornici zagrebačke Arene, gdje je večeras nastupilo Prljavo kazalište, predvođeno Jasenkom Hourom i Mladenom Bodalecom.

Nastup, koji je zapravo započeo hrvatskom himnom u izvođenju zbora Ivan Goran Kovačić, bio je organiziran kao potpora našim rukometašima na svjetskom prvenstvu, no dečkima iz Dubrave to je bio i rođendanski koncert kojim su proslavili 30 godina uspješne karijere.

Njihovih najljepših godina uoči koncerta se prisjetio njihov prijatelj Rene Bitorajac.

Svirku su započeli skladbom Tajno ime s najnovijeg albuma, ali najviše eurforije očekivano su izazvali stari hitovi poput Marine, Heroja ulice i Mi plešemo.

Jasenko Houra bio je toliko oduševljen atmosferom u dvorani da se, baš kao u reklami svog sponzora, u jednom trenutku bacio u gledalište. Srećom, prošao je bez ozljeda.

Jedina omanja zamjera išla je organizatorima jer se očekivalo kako će poslije ovakvog spektakla uslijediti i neki rođendanski tulum!

(Fotografije: Ivan Banić)

Fotogalerija

  • Jajo Houra i Mladen Bodalec
  • Mladen Bodalec u zanosu
  • Jasenko Houra uoči skoka je fotografirao publiku
  • Publika je pokazala kako naizust zna svje pjesme Prljavaca
  • Glumac Goran Grgić na koncert je poveo suprugu Ivanu
  • Aki Rahimovski došao je proslaviti s kolegama
  • Wannabe celeb Alen Macinić

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika