19.01.2009. / 00:03

Autor: Ružica Đukić

Samo za Extru: Stjepan Božić otkriva pravu istinu

Poznati boksač našoj je novinarki otvorio srce i nakon svih napada na njega odlučio otvoreno progovoriti o svom braku, karijeri i optužbama da je povezan s kriminalom

Boksač kaže da je iza njega jedno od najtežih razdoblja u životuBoksač kaže da je iza njega jedno od najtežih razdoblja u životu"Kada sam kriv, onda šutim, spustim nos i pokunjim glavu. Ali nepravda me jako ljuti. I ja sam samo čovjek i griješim, ali zaista se trudim biti što bolja i poštenija osoba. Što sam stariji, to sam i mudriji i čini mi se da je bilo najidealnije rješenje da priču dovršim tamo gdje je i krenula", rekao je u intervjuu za Extru boksač Stjepan Božić.


Nakon što je prošlog tjedna objavljeno kako ga je supruga Angelina napustila i s djecom se odselila u stan svoje majke zbog njegove navodne umiješanosti u skrivanje Vilima Karlovića, organizatora njegovih boksačkih mečeva osumnjičenog za ubojstvo, ekskluzivno za Extru, Stjepan Božić odlučio je ispričati i svoju stranu priče.


Vilim Karlović uhićen je nakon što se neko vrijeme uspješno krio kao osumnjičeni za ubojstvo svog kuma Adrijana Čupića koji je od Vilima Karlovića dulje vrijeme iznuđivao novac.


EXTRA: Prije nego što smo počeli intervju, rekli ste mi kako ste zbog nerviranja u zadnjih nekoliko dana izgubili nekoliko sati života.
- Evo, samo ću vam, za početak, reći ovaj detalj. Nakon što je ta priča objavljena, zvali su me prijatelji i rekli mi: "Drži se, nije to ništa. Znalo ti je biti i gore u ringu." Moj odgovor je da je ono što se događa u ringu dječja igra spram ovog...( Fotografije: Mateja Vrčković i arhiva Extre) Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika