19.01.2009. / 00:13

Autor: Josip Bagić

Ivan Čupić: Za Španjolce će nam trebati puno bolja priprema i taktika

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić se u razgovoru za sportski magazin 90minuta osvrnuo se na ključne utakmice u skupini, protiv Španjolske i Švedske

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić pokazao se na prvoj utakmici svjetskog prvenstva protiv Južne Koreje jednim od igrača na koje će izbornik Lino Červar morati računati i u daljnjim utakmicama. Čupić je zabio osam golova i zasad je najveće iznenađenje hrvatske reprezentacije.

Čupić je u razgovoru za sportski magazin 90minuta komentirao igru na utakmici protiv Koreje, ali i atmosferu koju su navijači priredili u splitskoj Spaladium Areni. Tijekom razgovora osvrnuo se i na ključne utakmice u skupini, protiv Španjolske i Švedske.

"Dojmovi su odlični iz razloga jer smo na kraju mi pobjedili i startali s prvom pobjedom na svjetskom prvenstvu. To nam puno znači s psihološkog aspekta, ali moramo biti svjesni da nismo lako pobijedili i da treba izvući pouke iz te utakmice. Na greškama se uči a najbitnije da smo uočili ključne pogreške", rekao je Čupić te dodao kako će za pobjedu nad Španjolcima trebati puno bolja priprema i taktika.

"Sa Španjolskom nas čeka teška i neizvjesna utakmica. Španjolska je vrlo jaka i disciplinirana momčad a njihov je trener jedan od najboljih u svijetu. Najveća opasnost kod njih je vanjska linija koja bi nam mogla zadavati problema. O tome kakva su momčad, dovoljno govore rezultati koje su ostvarili. Momčad im je kompletna i jako iskusna. Imaju odlične vratare i krila. Ekipa su koja nikako nije za podcijeniti", rekao je Čupić.

Više o razgovoru s Ivanom Čupićem pročitajte u novom broju magazina 90 minuta.

OSOBNA KARTA:
Ime i prezime: Ivan Čupić
Nadimak: Grablje
Datum i mjesto rođenja: 27. Ožujak 1986., Metković
Visina i težina: 178 cm, 74 kg
Broj Dresa: 19
Pozicija: Desno krilo

Vezane vijesti

Rukometna Bundesliga: Čupićevih 11 golova

Rukometna Bundesliga: Čupićevih 11 golova

Rukometaši Rhein-Neckar Löwena u zaostaloj su utakmici 22. kola njemačke Bundeslige na svome terenu odigrali neodlučeno 30-30 protiv Lemga. Najbolji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika