19.01.2009. / 12:08

Autor: Vanja Turak

Paris Hilton glumit će fatalnu zavodnicu

Bogata nasljednica dobila je ulogu u seriji Dr.Who, a odigrat će fatalnu zavodnicu čemu se iznimno veseli jer je sebe uvijek doživljavala upravo na taj način

Paris ozbiljno razmišlja o nastavku glumačke karijereParis ozbiljno razmišlja o nastavku glumačke karijereNakon proboja u glazbene vode, Paris Hilton će ove godine dobiti priliku još jednom okušati se u glumačkim vodama. Paris je naime, dobila gostujću ulogu u znanstveno fantastičnoj seriji Dr. Who, čija će se epizoda na malim ekranima premijerno prikazati krajem godine.

Producenti popularne serije najavili su da će se poznata trendseterica pojaviti kao gostujući lik u epizodi The Bride of Davros, gdje će utjeloviti fatalnu zavodnicu. Producenti serije koja se snima od 1963. godine, nadaju se da će angažmanom poznate bogatašice uspjeti seriju promovirati i na američko tržište.

Paris na set dolazi sredinom ožujka, a u Velikoj Britaniji se premijera očekuje tek krajem godine. Inače, ovo nije prvi angažman Paris Hilton u nekoj seriji, zahvaljujući brojnim vezama s ljudima iz showbiza, imala je priliku gostovati u raznim popularnim serijama od koje su najpoznatije Veronica Mars i O.C.

Vezane vijesti

Glumica Gwyneth Paltrow napisala kuharicu a sad planira snimiti i album

Glumica Gwyneth Paltrow napisala kuharicu a sad planira snimiti i album

37-godišnja Oscarom nagrađena glumica Gwyneth Paltrow ovih dana promovira svoju kuharicu "Tatina kći" u kojoj je objedinila recepte koje je naučila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika