Objavljeno u Nacionalu br. 688, 2009-01-20

Autor: Berislav Jelinić

Kladionice u ponedjeljak izgubile 70 milijuna kuna

Nacionalu su vlasnici nekih kladionica u ponedjeljak prije podne javili da hrvatske kladionice igračima moraju isplatiti između 60 i 70 milijuna kuna. Gotovo svi rezultati sportskih natjecanja poklopili su se u korist igrača, a ne kladionica

ZBOG REZULTATA KOJI SU USREĆILI IGRAČE vlasnici kladionica morat će isplatiti desetke milijuna kuna, što će nekima biti velik problemZBOG REZULTATA KOJI SU USREĆILI IGRAČE vlasnici kladionica morat će isplatiti desetke milijuna kuna, što će nekima biti velik problemPonedjeljak 19. siječnja vlasnici hrvatskih sportskih kladionica pamtit će kao najteži dan u svom poslovanju.

Nacionalu su vlasnici nekih kladionica u ponedjeljak prije podne javili da hrvatske kladionice igračima moraju isplatiti između 60 i 70 milijuna kuna. Gotovo svi rezultati sportskih natjecanja poklopili su se u korist igrača, a ne kladionica.

Prošlog vikenda to se dogodilo s čak 25 parova na koje su se igrači najviše kladili. O konačno isplaćenom iznosu može se tek nagađati, ali kladioničari su ga otprilike odredili tako što su ostvareni promet tijekom subote pomnožili s četiri.

Isplate su počele u ponedjeljak jer su utakmice odigrane u subotu, a nedjelja je neradni dan. Upućeni procjenjuju da će se manje kladionice teško izvući iz novonastale situacije.

Klađenje na sportske rezultate ponekad je vrlo rizično i za vlasnike kladionica, a ne samo za igrače. Kladioničari u takvim situacijama moraju pronaći veliku količinu gotovine, jer ako ne isplate dobitak igračima, to im trajno narušava kredibilitet i izrazito se negativno odražava na buduće poslovanje.

Vezane vijesti

I kladioničari 'digli' ruke od Grčke

I kladioničari 'digli' ruke od Grčke

Britanski kladioničari priopćili su u četvrtak da su prekinuli klađenje o izlasku Grčke iz eurozone, ne želeći preuzeti rizik za mogućnost koja se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika