20.01.2009. / 11:17

Autor: Berislav Jelinić

Jeremić optužio Đukanovića za ubojstvo Ive Pukanića

Jeremić je na javnom mjestu rekao svom poznaniku da je potpuno siguran da je crnogorski premijer Milo Đukanović znao da će Pukanić biti ubijen, te da čak misli da je u tomu na neki način i sudjelovao

Srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk JeremićSrbijanski ministar vanjskih poslova Vuk JeremićStrani diplomati informirali su sigurnosne službe u regiji o jednom zanimljivom sastanku kojem je nedavno u Sarajevu prisustvovao Vuk Jeremić, srbijanski ministar vanjskih poslova.

Vuk Jeremić boravio je koncem prosinca u jednodnevnom posjetu BiH. Tijekom večere jedan od uzvanika pitao je Jeremića što misli tko je u pozadini ubojstva Ive Pukanića.

Jeremić mu je tada rekao da je potpuno siguran da je crnogorski premijer Milo Đukanović znao da će Pukanić biti ubijen, te da čak misli da je u tomu na neki način i sudjelovao.

Jeremić je to rekao u privatnom razgovoru, ali na javnom mjestu. Veliko je pitanje kakvim dokazima raspolaže Jeremić, ali je moguće da je te tvrdnje iznio na temelju nekih informacija kojima raspolažu srbijanske sigurnosne službe, ili srbijanska policija.

Opširnije pročitajte u novom broju Nacionala, u tekstu MUP Srbije pomaže, Crna Gora sabotira


Vezane vijesti

Jeremić predsjednik Opće skupštine UN-a

Jeremić predsjednik Opće skupštine UN-a

Srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić izabran je u petak za predsjednika Opće skupštine UN-a pobjedivši protukandidata litvanskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika