30.01.2009. / 17:45

Autor: Nika Jurčević

Angelina Jolie odjenula haljinu naopačke

Upečatljivu plavu haljinu u kojoj se pojavila na Sunday's Screen Actros Guild dodjeli nagrada lijepa je glumica odjenula na krivu stranu

Glumica u haljini koju je, očito, odjenula naopačke (Foto: Reuters)Glumica u haljini koju je, očito, odjenula naopačke (Foto: Reuters)Ona je jedna od najglamuroznijih žena na svijetu čiju svaku pojavu na red carpetu pomno prati čitava vojska fotografa i modnih kritičara. Dosad je uvijek pronalazila načine da ih zadivi, no ovaj put je Angelina Jolie optužena za nevjerojatni modni faux pas.

Oštrooki modni stručnjaci primjetili su da pomalo čudna haljina nevjerojatno nalikuje na 798 dolara vrijednu svečanu kreaciju dizajnera Maxa Azria iz proljetne kolekcije. Rukavi nalik na kimono, identični detalji te linija struka slična onoj na svilenoj haljini koju su nosili Azrianovi mršavi modeli dokaz su da je riječ o istoj haljini, samo što je dekolte okrenut tako da pokazuje leđa.

Nakon što je utjecajni Red Carpet Fashion Award portal objavio ovaj zanimljiv kiks, modni komentatori postavili su pitanje - je li Angelina uopće svjesna što je učinila.

Dok neki vjeruju da je haljinu slučajno obukla naopačke, a da njezno brojno osoblje, zajedno s mužićem Pittom nije imalo hrabosti reći joj da se pogleda u ogledalo, drugi pak smatraju da je to učinila smišljeno. Ne bi li to bio vrlo domišljat način isfuravanja haljine s dekolteom koji bi zasigurno otkrio više nego što bi bilo primjereno za ovu tridesettrogodišnju glumicu i majku?

Okretanjem dekoltea na leđa, Angelina je dobila priliku da još jednom svijetu pokaže svoju bogatu kolekciju tetovaža.
Dok je pisao podužu analizu za svoje novine, kritičar LA Timesa, Booth Moore uopće nije primijetio da je haljina odjevena naopačke. „Jolie je jedna od rijetkih celeba koji su razvili svoj osobni red carpet look. Svojim odabirom odjeće govori nam da se uzdigla iznad trendova te da ne želi robovati trenutnom ukusu dizajera. Sama ta činjenica odvaja ju od ostalih slavnih osoba te joj daje integritet i kao glumici i kao majci", rekao je Moore.

Njezin stilist Jen Rade jučer je za US Magazine izjavio da je njegova klijentica haljinu okrenula namjerno kako bi ju učinila zanimljivijom, no u to je teško povjerovati jer sama Angelina na E! Showu u subotu nija uopće spominjala nešto takvo. Rekla je samo da se voli osjećati komotno te da svaki odjevni predmet pokušava učiniti što udobnijim.

Što god bila istina, ova modna afera mnoge je kritičare zaprepastila. Slična se nezgoda dogodila i pjevačici Celine Dion na dodjeli Oscara 1990. godine, kada je Diorovo odijelo obukla naopačke uz ekstravagantni bijeli fedoro šešir. Kritičari su njezin look opisali kao bizaran.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika