01.02.2009. / 17:29

Autor: Jelena Badovinac

Video: Dolce vita uz Lexus

Zavirite iza kulisa snimanja editorijala za novi broj Extre, jer naš je fotograf Josip Regović svojim objektivom spojio san svakog muškarca: divnu ženu i luksuzan automobil, a ako vas zanimaju detalji pročitajte što je napisala naša "štikla za volanom" Jelena Badovinac

Lexus

Lexus

Oni koji naginju uživanju teško da će naći veće zadovoljstvo od vožnje Lexusa. On nije samo automobil, već filozofija koja premašuje granice običnog vozila. Lexus je strast, ljepota, udobnost, brzina, najnaprednija tehnologija i luksuz. Ovaj vas automobil jednostavno tjera da u njega sjednete u najljepšoj odjeći i zaboravite da oko vas na cesti postoje i drugi automobili. To je priča o savršenstvu i malo tko može osporiti tu činjenicu. Lexus GS 450h osigurava jedinstven doživljaj vožnje, a njegov hibridni pogon daje mu nevjerojatnu snagu i iznimno brzo ubrzanje s niskom potrošnjom goriva.

Njegov bešuman rad motora samo je jedna od brojnih vrlina koje nudi. GS je jedna od najmirnijih limuzina ikad izrađenih, a aerodinamika GS-a dorađena je u zračnom tunelu radi smanjenja buke. Deset zračnih jastuka maksimalno će vas zaštiti, a snažna karoserija i sustav za sigurnost prije sudara, te pojačana zašita za pješake čine ovaj automobil jednim od najsigurnijih na svijetu.

Toyota je u svojoj premium liniji ovaj automobil predstavila kao auto koji apelira na sva osjetila. Japanci su se kod izrade Lexusa vodili svojom tradicijskom kulturom pa su svu svoju vještinu i umijeće udahnuli u njega. Nit vodilja Toyotina tima bila je vrlo slična japanskoj borilačoj vještini aikido - dostići maksimalnu snagu minimalnim pokretom. GS je zavodnik kojemu ja nikada neću moći odoljeti. Lexus je sve ono što jedna žena želi od muškarca i sve ono što jedan muškarac treba da bi je zaveo.


Aistent fotografa: Ana Mrđen
Art directori: Aranka Pašrović Lucić i Izidora Alexander Mance
Make up: Pamela Elekeš
Frizura: Kerastase Studio "Evelyn", Nova Ves 72
Zahvaljujemo na suradnji cijelom timu "Toyota centar Zagreb", Bani 75 A, 10 000 Zagreb

Vezane vijesti

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) NCL Media Grupa d.o.o. iz Zagreba, Radnička 45, OIB: 15334658621 donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika