04.02.2009. / 17:57

 

5 razloga zbog koji žene glume orgazam

Ne rade to da bi povrijedile svoje partnere, no činjenica je da je svaka žena na svijetu barem jednom slagala pratneru da je doživjela vrhunac. Nije namjerno, časna riječ!

Ponekad žene ne žele povrijediti partnera pa mu kažu da je seks bio savršenPonekad žene ne žele povrijediti partnera pa mu kažu da je seks bio savršenMuškarci smatraju da ako njihova partnerica ne doživi orgazam znači ne uživa u seksu. No, činjenica je da svaka žena napravi to barem jednom u životu. Doduše, postavlja se pitanje zašto to čine, je li zbog toga da bi veza ostala čvrsta ili da partner ne bi mislio kako ju nije seksualno zadovoljio? Ankete pokazuju da su to dva najčešće odgovora. Međutim, glumljenje orgazma neće donjeti ništa drugo osim nezadovoljstva i partneru nikada nećete dati priliku da shvati što vas baca u trans. No,zašto to žene ipak čine?

1. Dosadan seks

Iskreno, ne može svaki seks biti dobar. Unatoč neizmjernom trudu muškarca, ako žena nije raspoložena, seks će joj biti dosadan. U takvoj situaciji seks će biti površan i žena ga doživljava kao nešto suhoparno. Ako zna da je orgazam jedina mogućnost da seks završi, ne preostaje ništa drugo nego odglumiti ga.

2. Orgazma neće biti

Sa ženama koje orgazam doživljavaju rijetko ili gotovo nikada vrlo je teško. Treba ih dobro poznavati, slušati njihovo tijelo te raditi ono što ih uzbuđuje. Žene se ponekad srame te osobine i partneru o tome ne govore. Smatraju da je bolje orgazam odglumiti nego se izložiti neugodnom pitanju partnera.

3. Nemaju vremena

Da glume orgazam jer im se žuri, karakteristično je za žene koje žive za karijeru. Kad dođe do odbrojavanja zadnjih minuta, ne mogu se nikako opustiti jer stalno čekaju da prođe seksualna aktivnost kako bi se mogle posvetiti svojim obavezama. Seks uzimaju kao još jednu stvar u svom prenatrpanom rasporedu.

4. Loše raspoloženje

Žene nisu uvijek raspoložene za seks, bez obzira koliko partner bio uporan u nagovaranju. Česti razlozi su glavobolje, mučnine, no ipak se uz nagovor natjeraju da partneru ugode. U slučaju da ih nikakva igrica ne može probuditi iz prvotnog stanja, da bi zahvalile partneru na trudu glume orgazam.

5.Pohvala za trud

Muškarac koji ne zna kako bi ju zadovoljio, može postati jako simpatičan. U tom slučaju žena uzima stvar u svoje ruke i krene s podučavanjem o erogenim zonama, klitorisu itd. Međutim stvari mogu krenuti nizbrdo i od savršenog ljubavnika, muškarac se pretvara u učenika na zahtjevnom ispitu. Ženama tada ne preostaje ništa drugo nego dobro odglumiti u znak pohvale za trud.

Da vam se to ne bi dogodilo, za početak je najbolje objasniti partneru što vas uzbuđuje. Ako vam je teško razgovarti o tome, najbolji recept je da mu sami pokažete. Ili još bolje: pošaljite mu seksi mail ili sms poruku. Ne glumite orgazam, uživajte u svakom trenutku i vrhunac je zajamčen. (A.B.)

Vezane vijesti

Šerbedžija: Moramo u EU ili smo sami

Šerbedžija: Moramo u EU ili smo sami

Glumac Rade Šerbedžija gostovao je u emisiji 'Između dvije vatre' na B92 TV-u. Osim na ulogu u redateljskom prvijencu Angeline Jolie 'U zemlji krvi i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika