08.02.2009. / 22:15

Autor: Ružica Đukić

Igor i Olja Vori: Veselimo se bebi

Rukometni reprezentativac i njegova supruga samo za Extru su ispričali kako podnose razdvojenost, kako se pripremaju za prinovu i zašto su se vjenčali u tajnosti

Olja i Igor VoriOlja i Igor Vori"Mislim da ću se odlično snaći kao tata. Jedva čekam. Naravno da ću pomagati supruzi koliko god budem mogao. I inače, kad imam vremena, sudjelujem u kućanskim poslovima. Nisam tip muškarca koji bježi od takvih stvari. Kao da je to neki problem", priča hrvatski rukometni reprezentativac Igor Vori. Njegova supruga Olja Vori u petom je mjesecu trudnoće te rođenje svog prvog djeteta očekuju početkom ljeta.

Na nedavno završenom Svjetskom rukometnom prvenstvu Igor Vori proglašen je najkorisnijim igračem prvenstva. Ipak, to bi priznanje rado mijenjao za zlatnu medalju hrvatske reprezentacije.
"Naravno da mi to puno znači. Nisi svaki dan najbolji igrač svjetskog prvenstva, ali ipak bih više volio da smo osvojili zlato. U ovom su trenutku Francuzi bolji od nas. Čestitam im na pobjedi. Mi moramo puno raditi da ih prestignemo, a za to imamo priliku već sljedeće godine. S Francuzima se poznajemo u dušu, testiraju oni nas i mi njih. Naše utakmice s njima nisu nikada bile lijepe za gledanje."

Suprotno očekivanom, njegova supruga je tijekom cijele finalne utakmice, kako kaže, bila sasvim smirena:
"Bila sam mirna, nisam se živcirala. Pa i srebro je super. Ne znam što je bilo ljudima na tribinama da budu tako tužni i plaču. Nismo ni svjesni koliko je i ovo uspjeh. Šteta što nije zlato, ali bit će i to."

Igor Vori tvrdi da su igrači sve do dolaska na Trg bana Jelačića u Zagrebu, gdje im je priređen srdačan doček, bili jako tužni:
" U autobusu smo se pokušali malo oraspoložiti, ali nije nam išlo. Ipak smo igrali kod kuće i bili toliko blizu zlatnoj medalji, a opet toliko daleko. Ali kad smo došli na Trg i vidjeli koliko nas je ljudi dočekalo na onoj hladnoći, to nam je vratilo osmijeh na lica. Vidjelo se da cijene naš trud i to je još jedan pokazatelj da smo napravili velik uspjeh."

Priča i kako je prije prvenstva bio usredotočen samo na rukomet, na što je njegova supruga kroz smijeh prokomentirala:
"A kad nisi?"
Ipak, odala je i kako je njezin suprug jako pažljiv te da je podržava u ispunjenju njezinih želja:
"Puno mi je pomagao već i na samom početku trudnoće, kad sam imala mučnine. Uostalom, tako je otkad sam se zaposlila. Nedavno sam upisala i poslijediplomski studij menadžmenta i zaista ne znam kako bismo sve stizali da nismo tako dobro organizirani."


Poslijediplomski studij bio je jedan od ciljeva što ih je Olja Vori odlučila ostvariti nakon povratka iz inozemstva. Naime, Igor i Olja Vori prohodali su prije osam i pol godina. Upoznali su se u Zagrebu, kamo se Olja iz rodnog Splita doselila na fakuletet. Vjenčali su se u tajnosti prije godinu i pol dana. Igor Vori kaže da od svog vjenčanja nisu htjeli raditi halabuku:
VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Fotografije: Krasnodar Peršun i dokumentacija Extre
Šminka: Pamela Elekeš
Zahvaljujemo 'Somec interijerima' na ustupljenom prostoru za fotografiranje.


Vezane vijesti

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof, 23-godišnja kći Boba Geldofa prošlog je vikenda na svom Twitter profilu napisala: "Da, istina je da sam postala mama! Moj maleni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika