15.02.2009. / 21:59

Autor: Ružica Đukić

Zrinka Cvitešić: Moja ljubavna pisma Hrvoju Rupčiću

Premda u javnosti ne komentira detalje svoje veze s glazbenikom, Extrina novinarka ipak je saznala kako glumica, očito, još uvijek nije spremna prekrižiti tu vezu

Je li Zrinka uistinu spremna sve zaboraviti i krenuti daljeJe li Zrinka uistinu spremna sve zaboraviti i krenuti dalje"Vječno ću te čekati" napisala je glumica Zrinka Cvitešić u pismu svom bivšem ljubavniku Hrvoju Rupčiću. Informacija je to koju nam je potvrdila i bliska prijateljica Zrinke Cvitešić kojoj se ova 29-godišnja glumica povjerila. Naime, prema pričanju i drugih njoj bliskih osoba, Zrinka Cvitešić emotivno se loše nosi s krajem ljubavne avanture s glazbenikom, nekadašnjim frontmenom skupine Cubismo, Hrvojem Rupčićem koji se nakon dvomjesečne avanture ipak vratio svojoj supruzi Tini Rupčić s kojom ima dvojicu sinova.
"Ona se zaljubila, nije to za nju bila samo avantura. Čini mi se da ga i dalje jako voli. Uostalom, to mu je i napisala u pismu koje mu je poslala", rekla je Zrinkina prijateljica u razgovoru za Extru. Pretpostavljali smo kako je Zrinka Cvitešić Hrvoju Rupčiću pismo poslala uoči Valentinova, ali to ipak nije tako. Hrvoje Rupčić pismo je dobio još prije desetak dana.


Iako smo je u više navrata pokušali kontaktirati kako bismo je upitali kako i zašto je odlučila napisati pismo, Zrinka Cvitešić nije se željela javiti na telefon. Tako nam je, kada smo je krajem prošloga tjedna sreli na proslavi prve godišnjice plesnog studija Fever, čiji je osnivač jedan od sudionika plesnog showa "Ples sa zvijezdama" u kojem je jedne sezone pobijedila i Zrinka Cvitešić, odgovorila kako ne želi pričati o tome te se naprasno udaljila od nje i Extrina fotografa.
Za razliku od toga, znatno drugačije je reagirala kada su prije nekoliko mjeseci novinari objavili kako su ona i Hrvoje Rupčić u vezi. On je zbog te veze i odselio iz novoizgrađene kuće u zagrebačkom naselju Kustošija u kojem je stanovao sa suprugom Tinom te sinovima, 11-godišnjim Noom i četverogodišnjim Jakovom. Tada je na pitanje o njihovoj tajnoj vezi odgovarala kroz smijeh. Pred kraj prošle godine za tjednik Story izjavila je kako uživa u zajedničkom kupanju u kadi i premda nije precizirala o kome je riječ, znalo se da aludira na tuđeg supruga, Hrvoja Rupčića.
Zanimljivo je to i stoga što Zrinka Cvitešić nije osoba koja je u intervjuima ikada govorila o svojim ljubavnim vezama. Otkrivanje takvih detalja poput zajedničkog masiranja u kadi stoga je mnoge začudilo. Činilo se kako, na neki način, želi obilježiti "svoj teritorij". Pričalo se i kako je sama plasirala priču da je trudna te da čeka svoje prvo dijete i to s Hrvojem Rupčićem. Iako je to tada mogla demantirati i tada se na novinarske upite Zrinka Cvitešić smijala i rekla:
"Vidjet će se za nekoliko mjeseci."

Za razliku od nje, supruga Hrvoja Rupčića, 37-godišnja Tina Rupčić nije koketirala s medijima. O svom braku i ocu svoje djece, iako je za to možda i imala opravdani razlog, nije nijednom ništa loše rekla. Dala je samo jedan veliki intervjuu i to za Extru. Tada je izjavila:
"Ja i Hrvoje normalno razgovaramo i mislim da mu nemam što oprostiti. On meni nije ništa napravio. Oduvijek sam razmišljala malo drugačije od drugih i ne volim ni drame ni scene. Volim imati svoj mir, dobro se zezati. Ipak, nisam stala sa strane i ne prepuštam njemu da donese odluku o našem braku jer je ionako sve u mojim rukama koliko god se sad činilo da nije." Na Staru godinu Hrvoje Rupčić shvatio je da su zapravo njegova supruga Tina i njihovi sinovi njemu najveća ljubav te se odlučio vratiti u njihov obiteljski dom. (Foto: Tomislav Smoljanović i dokumentacija Extre)

Više u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Zrinka Cvitešić: Potpuno ću se ostvariti tek kad budem mama

Rođena Karlovčanka, glumica Zrinka Cvitešić, u svoje je 32 godine života ostvarila zaista mnogo. Iza nje su prestižne nagrade poput Shooting Star,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika