15.02.2009. / 21:45

Autor: Ružica Đukić

Extra donosi ekskluzivne fotografije zaljubljenog Slavena Bilića s djevojkom

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Dan zaljubljenih proveo je sa svojom djevojkom Ivanom Đeldum u Zagrebu. Dan prije Valentinova snimio ih je Extrin fotograf Tomislav Smoljanović

Par je zajedno ljetovao, a skupa su bili i na skijanjuPar je zajedno ljetovao, a skupa su bili i na skijanjuPar koji je u vezi nešto manje od dvije godine večer su proveli u restoranu The Hole in One Pub nakon čega su se šetajući uputili prema stanu Slavena Biliću u Importanne Galeriji.
Za vezu četrdesetogodišnjeg Slavena Bilića i dvadesetpetogodišnje Ivane Đeldum novinari su doznali krajem listopada prošle godine kada je objavljena njihova zajednička, doduše jako mutna, fotografija snimljena na riječkom autobusnom kolodvoru.

Oboje su jako samozatajni i ne vole medijsku pažnju. To je i razlog zbog kojeg se o odabranici Slavena Bilića, Ivani Đeldum, ali i o detaljima njihove veze jako malo zna. Poznato je tek kako obitelj Ivane Đeldum živi u malom mjestu Sv. Vid pokraj Malinske na otoku Krku. Navodno ju je sa Slavenom Bilićem upoznao njezin prijatelj, bivši nogometaš Robert Prosinečki, koji na otoku Krku ima vikendicu te Ivanu Đeldum dugo poznaje. Nadalje, saznali smo kako je odabranica Slavena Bilića u Rijeci završila srednju jezičnu gimnaziju a u tom je istom gradu, gdje i sada stanuje završila, Fakultet za hotelski i turistički menadžment. Osim što tečno govori tri strana jezika, završila je i informatički tečaj za web dizajnera u trajanju od šest mjeseci.

Naš je fotograf zaljubenog izbornika i njegovu djevojku snimio ispred restoranaNaš je fotograf zaljubenog izbornika i njegovu djevojku snimio ispred restoranaNjezini roditelji, otac Božo i majka Smilja, bave se iznajmljivanjem apartmana na Sv. Vidu, a pored Ivane imaju i mlađu kćer Renatu s kojom je Ivana jako povezana. Iako se pisalo kako je Ivana Đeldum zbog svog bivšeg dečka jedno vrijeme prekinula vezu, a kasnije ju ponovno i obnovila sa Slavenom Bilićem, iz užeg kruga njezine obitelji saznali smo kako to ipak nije istina. Ta povučena djevojka nikada nije imala ozbiljnu vezu niti su njezini roditelji upoznali iti jednog njezinog dečka. Istina je ipak da kada su preko medija saznali da je njihova kći u vezi sa Slavenom Bilićem, nisu bili oduševljeni. Slavena Bilića smatraju izuzetno pozitivnim. Smeta im samo što je javno poznata osoba. Zanimljivo je i da Ivana Đeldum nikada ne ide na utakmice hrvatske nogometne reprezentacije. S dečkom Slavenom Bilićem pred kraj je ljeta provela dva tjedna na Sardiniji, a u siječnju su bili skupa i na skijanju.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika