16.02.2009. / 09:20

Autor: Vladimir Radičević

LeBron James: Ukić me ugodno iznenadio!

Vladimir Radičević ekskluzivno iz Phoenixa donosi intervjue sa najvećim igračima NBA

LeBron James i glavni urednik SuperKošarke Vladimir RadičevićLeBron James i glavni urednik SuperKošarke Vladimir RadičevićLeBron James je na intervjuima za novinare iz cijelog svijeta bio pričljiviji od većine igrača. No, da je LeBron poseban moglo se vidjeti kada je uoči intervjua sve članove svoje selekcije Istoka nagradio skupocjenim poklonom, posebno izrađenom piramidom od kristala u obliku trofeja. Na pitanje kako su reagirali igrači iz njihovih najvećih rivala Celticsa rekao je:
“Čudili su se. Mislili su da je unutra bomba (smijeh)”.

Pričao je James I o jedinom Hrvatu u NBA-u Roku Leniju Ukiću kojeg je dobro zapamtio:
“Ukić je odigrao nekoliko jako dobrih utakmica ove sezone, pratim ga i mogu vam reći da me neki dan protiv Spursa stvarno iznenadio. Postigao je ključne koševe u pobjedi svojih Raptorsa. Čim je stigao u NBA a ne sjedi na klupi nego igra znači da vrijedi, a svakom novom utakmicom biti će još bolji. Od treniranja nitko nije postao igračem”, rekao je trenutačno najbolji igrač u NBA-u i vjerojatni novi MVP.

* Cijeli intervju možete pročitati u novom broju Superkošarke koji izlazi krajem veljače.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika