20.02.2009. / 12:01

Autor: Vanja Vučković

9 lakih koraka do mladolikog izgleda

Prve bore, suha koža, podočnjaci... Panika? Nikako. Nemojte dopustiti godinama da vas pobjede! Samo nekoliko jako jednostavnih beauty trikova dijeli vas od boljeg izgleda

Zlatna pravila mladosti:

Hidratacija je ključna za lijepu kožuHidratacija je ključna za lijepu kožu1. Odrežite kosu. Nosite frizuru dužine do obraza ili najduže do ramena. Šiške isfenirane u stranu i zapamtite da će vam kosa podšišana do ramena skinut nekoliko godina.

2. Tamne nijanse mat ruževa samo vam dodaju godine. Radije se odlučite za svjetlija sjaijla.

3. Starija koža često je i suha. Stoga izbjegavajte pudere u kamenu i mat rumenila te se držite kremastih i hidratantnih proizvoda koji će dati sjaj vašem licu.

4. Istaknite oči. Uvinute trepavice su imperativ želite li izgledati mladoliko i, naravno, zavodnički.

5. Nakon 30-te obrve su osjetljivije i lako otpadaju, zato budite oprezni pri čupanju kako ih uskoro ne bi morali crtati. Nacrtane obrve odavno su out, a i samo će otkriti godine.

6. Izbjelite zube. Prirodno je da zubi vremenom požute od kave, čajeva i cigareta, ali danas, na sreću postoje proizvodi koji će vam vratiti blistavi osmjeh.

7. Prestanite pušiti. Svi znamo kako cigarete pospješuju starenje kože. Zato prestanite. Odmah. Nikad nije kasno.

8. Glavu gore. Sjetite se svih seksi žena koje poznajete. Njihovo držanje je uspravno i samopouzdano, zar ne? Ne samo da će te izgledati mlađe već ćete se tako i osjećati!

9. Beuty sleep je najbolji prijatelj vašeg izgleda. Ništa ne može zamijeniti ni pokriti neispavanost na vašem licu, zato preskočite koji put kasnononoćni film.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika