22.02.2009. / 12:08

Autor: Marija Kunder

Nova Farma: teži i opasniji zadaci

Farmeri: Ante i Simona Gotovac, Sonja Kovač, Petra Maroja, Gianna Apostolski, Rajna Raguž, Pjer Žardin, Jurica Pađen, Marija Štrajh, Robert Vajdec i Dino Bubičić će imati puno više posla od ekipe iz prve emisije

Mia Kovačić ostaje glavna voditeljicaMia Kovačić ostaje glavna voditeljicaNova sezona popularne „ Farme" počinje 01.03. na programu Nove TV. Ove godine u totalnu izolaciju od modernog načina življenja ulaze Ante i Simona Gotovac, Sonja Kovač, Petra Maroja, Gianna Apostolski, Rajna Raguž, Pjer Žardin, Jurica Pađen, Marija Štrajh, Robert Vajdec i Dino Bubičić. Voditeljici Miji Kovačić se ove godine pridružila i Nikolina Pišek, dok je Dreleta zamijenio Dražen Kocijan Kocka.

Marketing menadžer Nove TV Saša Ivan otkriva da će ove godine naglasak biti na autohtonom hrvatskom: domaćem uzgajanju voća i povrća, pravljenju domaćih i zaboravljenih hrvatskih jela. Novost ove godine je što će u izgledu kuće, i cijele produkcije biti obuhvaćene sve hrvatske regije.

Zadaci koje će natjecatelji morati ispunjavati će biti teži i oštriji od prethodne sezone, te će se za ostanak u show-u, morati stvarno potruditi. Sistem izbacivanja ostaje isti, natjecanje između dva kandidata, ali će borbe biti puno raznovrsnije i maštovitije. Nagrada koju jedan od ovih četrnaest hrvatskih „ celebritya" može osvojiti je pola milijuna kuna, a polovica tih novaca nalazi se na farmi u dukatima.

Farmeri će imati mogućnost nasljeđivanja od izbačenih kandidata i tako zarađivati.
Ne preostaje nam ništa nego strpiti se još desetak dana, te uživati u zgodama i nezgodama poznatih, na nepoznatoj lokaciji u godinama udaljenoj civilizaciji i bez njima prijeko potrebne modernizacije. U slučaju da neki trenutak i propustimo, ostaje nam samo pričekati da neki od sudionika napiše knjigu o doživljajima unutar zajednice.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika