22.02.2009. / 21:47

Autor: Ružica Đukić

Nives i Dino Drpić: Ljepši smo i mlađi od Beckhamovih

Samo za Extru, trenutačno napoznatiji hrvatski nogometni par u Njemačkoj, komentira popularnost u ondašnjim medijima i činjenicu da is uspoređuju s Posh Spice i njezinim suprugom Davidom

Bračni par u Njemačkoj obara rekorde popularnostiBračni par u Njemačkoj obara rekorde popularnosti"Dobrodošla u Njemačku, sexy Nives", tom je rečenicom u Bildu, jednoj od najprodavanijih njemačkih novina, dočekana starleta Nives Drpić, supruga nogometaša Dine Drpića kada je on nedavno potpisao ugovor s njemačkim klubom Karlsruhe.

Gotovo preko noći Nives Drpić proglašena je najseksepilnijom suprugom nogometaša Bundeslige, a brojni su mediji počeli objavljivati njene golišave fotografije i provokativne izjave. Primjerice, veliku je buru izazvala kada je rekla da ona i njezin suprug žele da on na dresu ima broj 69, aludirajući na ljubavnu pozu dviju osoba. Prije dolaska Dine Drpića u Njemačku, nijedan naš nogometaš i njegova supruga nisu imali toliku medijsku pažnju. Već ih uspoređuju s poznatom obitelji Beckham te ih nazivaju Beckhamovima njemačke pokrajine Baden.

"Mislim da nemamo previše sličnosti s Beckhamovima. Mlađi smo i ljepši od njih, a i njihovo je bogastvo neusporedivo s našim", izjavila je za Extru u svom, sada već prepoznatljivom provokativnom stilu Nives Drpić. Usporedbe joj, kako kaže, niti smetaju niti imponiraju. Potpuno je na njih ravnodušna baš kao i na brojne napade domaćih medija na njenu obitelj. Iako je vjerovala da će pobuditi zanimanje njemačkih medija, Nives Drpić ipak nije očekivala toliku pozornost:

"Novinare je oduvijek zanimao život nogometaša. Pogotovo ako su u paru s nekom poznatom ženom, ali moram priznati nisam baš očekivala toliko zanimanje", izjavila je Nives Drpić za Extru prošlog petka. (Foto: Stephan Lupino, Frizura: Keune Hair Concept)

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika