23.02.2009. / 12:36

Autor: Katarina Curavić

Događa se: Vruća romansa na poslu

Ljubav naprosto ne bira vrijeme ili mjesto na kojemu će se dogoditi...iskra može frcnuti u nekom klubu, ali i u uredu. Ipak, ovo potonje je prilično komplicirano i često opasno

Ured ipak ne bi smio postati glavno mjesto za sastankeUred ipak ne bi smio postati glavno mjesto za sastankeU slučaju romanse na radnom mjestu žene najčešće šute i pokušavaju svim silama sakriti dokaze koji bi ih mogli odati. Ne čine to zbog straha od gubitka posla već zato što su svjesne da će postati glavna tema tračanja u pauzi za ručak. Muškarci pak uživaju bez opterećenja. Dovoljno je to što su spojili ugodno s korisnim. Njima je beskrajno drago što posao nije tek samo posao...

Kako počinje i kada završava?

Dobili ste posao o kojem ste sanjali, želite se dokazati i pokazati, ali susret s „njim"bacio vas je na koljena? Ništa neobično, pa on je zgodan i perspektivan. Radite isti posao što znači da imate već nešto zajedničko. Interes je obostran i jasno vam je dao do znanja da ste za njega puno više od kolegice. U neformalnom razgovoru potrudite se saznati što više o njemu. Uvijek je bolje pitati njega osobno nego njegove kolege. Muški kolege se ne hvale međusobno, oni su lavovi u borbi za pažnju i teritorij.
I zapamtite, u igru ulaze samo oni slobodni...sve ostalo je ruski rulet!

Svađe su zabranjene

Nitko vam ne jamči da će vaša ljubav potrajati i da ćete je moći dugo skrivati. Ali tako je u bilo kojoj drugoj vezi, na vama je hoćete li riskirati ili ne.
Sve je stvar dobre koordinacije između vas i kolege s kojim dijelite posao i krevet. Bez obzira na neugodnosti na koje možete i morate računati, jedno je sigurno: ljubav ne bira mjesto na kojem će se dogoditi.

Svađe za vrijeme veze nikako ne bi smjele utjecati na profesionalno ponašanje na poslu. Radije izbjegavajte s kolegu-partnera nego da pobudite sumnju šefa kako vaša „problematična veza" utječe na posao koji radite. Time pokazujete da niste sposobni za vezu na poslu i postajete siguran kandidat za dobivanje otkaza. Je li vrijedno toga?

Tuđe (ni)je slađe

On već ima djevojku ali je ne voli i nesretan je? Najčešći izgovor kojim će vas pokušati privoliti da ostanete s njim. Unatoč tome što ste zaljubljeni, pitanje je koliko mu zaista možete vjerovati. Vi radi njega stavljate na kocku karijeru, a on nema petlje odlučiti koga zapravo želi. Sjediti na dvije-tri stolice mu je draže nego prekinuti vezu koja ga „ne ispunjava". Što je s vašom srećom? Dugoročno činte loše samo sebi i svom ugledu. Čak i ako se odluči biti s vama, vječno ćete biti sumnjičavi i pitati se usrećujete li ga vi dovoljno da vam ostane vjeran.


Biti u takvoj vezi znak je nedostatka samopouzdanja i vjere da možete imati nekog samo za sebe.
„Poslovne ljubavi" nailaze na razne prepreke.Povezuje vas prostor,vrijeme i ljudi s kojima radite pa ne čudi činjenica da će i vaša ljubav biti pod povećalom. Iako imate korektne odnose s kolegicama na poslu nemojte očekivati da će vam biti podrška.Činjenica je da žene teže pronalaze put do uspjeha ali kad ga ostvare žele ga zadržati pod svaku cijenu.

Vezane vijesti

Pola Hrvatica ne koristi kontracepciju

Pola Hrvatica ne koristi kontracepciju

Treće godišnje višenacionalno istraživanje koje istražuje stavove mladih prema seksu i kontracepciji predstavljeno je danas s ciljem obilježavanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika