24.02.2009. / 18:50

Autor: Ivica Medo

klađenje i nogomet

Navijači slavili poraz svoga kluba zbog zarade na kladionici

Navijači engleskog niželigaša Weymouth Football Cluba uplatili milijun funti u kladionici na poraz svoga kluba

Slavlje navijačaSlavlje navijačaPristalice Weymoutha ukupno su uložile milijun funti na poraz svoga kluba u utakmici 5. engleske lige (Football Conference) protiv Rusdhen and Diamondsa nakon što je procurila informacija kako će u navedenoj utakmici domaća momčad izaći na teren s juniorskim sastavom. Naime, seniorima Weymoutha zabranjen je nastup jer nisu imali plaćeno zdrastveno osiguranje zbog velike financijske krize u klubu.

Bookmakeri su isprva zbog velikih uplata smanjili koeficijent na pobjedu Rusdhen and Diamondsa, a zatim su blokirali okladu.

Nakon utakmice dogodila se smiješna situacija. Weymouth je izgubio utakmicu 9:0, no njegovi navijači su se nakon utakmice digli na noge i priredili ovacije.

Glasnogovornik engleske kladionice Coral potvrdio je veliki minus svoje kuće na toj utakmici:

"Normalni dobici na utakmice u ovom rangu kreću se između 30.000 i 40.000 funti, a mi smo isplatili samo u jednoj regiji više od 100.000 funti, što je 20 posto od ukupnog gubitka. Za ovakvu utakmicu to je iznimno visoka isplata."

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika