24.02.2009. / 19:16

Autor: Ivica Medo

nogomet

Arsene Wenger: 'Arsenal će uskoro biti najbolji'

Usprkos trenutačnoj krizi rezultata menadžer Arsenala Arsene Wenger tvrdi kako će njegova momčad u sljedećih nekoliko godina vladiti engleskom ligom

Fabregas i WengerFabregas i WengerWenger je uvjeren kako u rukama ima još jednu "zlatnu generaciju" sličnu onoj koju je Manchester United imao početkom 90-tih godina i s kojom je zagospodario engleskim nogometom u narednoj dekadi.

Arsenal je trenutačno tek peti u engleskom prvenstvu i za četvrtoplasiranom Aston Villom zaostaje šest bodova, pa je sve izglednije da će do Lige prvaka u sljedećoj sezoni samo u slučaju ako osvojio Ligu prvaka, gdje ga u osmini finala očekuje susret s talijanskom Romom.

Nizozemski reprezentativac i jedan od najboljih igrača Arsenala Robin van Persie već je izrazio nezadovoljstvo stanjem u klubu, no francuski trener poručuje navijačima "topnika" da zadrže vjeru u ovu momčad jer bi u narednih nekoliko godina mogla "eksplodirati" i popeti se na sami vrh Premiershipa.

"Bez obzira što se dogodilo ove sezone moramo zadržati ovu momčad na okupu. Na početku sezone igrali smo s Walcottom, Diabyom, Fabregasom, Nasrijem i Denilsonom u prvom sastavu, a najstariji od njih ima samo 21 godinu. Vjerujte mi na riječ, kad budu imali 23 ili 24 godine s lakoćom ćemo pobjeđivati sve momčadi u ligi", tvrdi Wenger.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika