24.02.2009. / 19:17

Autor: Nacionalova redakcija

Čelnik Interpola: Smrt Britt Lapthorne je nesretan slučaj

Čelni čovjek Interpola istaknuo je i da je tijekom današnjeg dana dobivena još jedna izjava osobe koja je tada bila u društvu mlade Australke, a koja je ustvrdila kako ona ne zna da je Britt bila žrtva kaznenog djela

Britt LapthorneBritt LapthorneGlavni tajnik Interopola Ronald K. Noble kazao je danas za posjeta hrvatskom MUP-u kako je slučaj Australke Britt Lapthorne nesretan događaj 'prema onom što je do sada ustanovljeno'. Čelni čovjek Interpola istaknuo je da je tijekom današnjeg dana dobivena još jedna izjava osobe koja je tada bila u društvu mlade Australke, a koja je ustvrdila kako ona ne zna da je Britt bila žrtva kaznenog djela.

Jutarnji list je neslužbeno doznao da je hrvatski MUP obavješten od strane portugalskog interpola, da su oni obavili razgovor sa jednom osobom, koja im se sama javila. Također, policija bi trebala razgovarati sa još dvije osobe koje su poznavale Britt.

Faber se dotaknuo i Željka Milovanovića, jednog od ubojica Ive Pukanića, nakon što su ga pitali kako to da nakon 10 godina što je bio na tjeralici, on nije uhićen. "To je nesretno i to jasno govori zašto je morao biti uhićen. Da je bio uhićen, ne bi mogao učiniti to djelo", kazao je Faber.

Vezane vijesti

Uhićeni zbog skidanja nekoliko filmova i igara

Uhićeni zbog skidanja nekoliko filmova i igara

Splitska policija kazneno je prijavila dvojicu Kaštelana zbog neovlaštenog skidanja nekoliko filmova, računalnih igara i programa Microsoft Office s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika