26.02.2009. / 19:19

Autor: Ivica Medo

nogomet

Ruski "wunderkind" u Chelseaju

Vlasnik Chelseaja i ruski milijarder Roman Abramovič u posljednjih nekoliko godina investirao je značajna sredstva u gradnju nogometnih terena diljem Rusije, a sada bere plodove svoga rada

Roman AbramovičRoman AbramovičU Chelsea je prije nekoliko dana na probu stigao 17-godišnji ruski tinejdžer Roman Emelianov iz nogometnog kluba Toljati. Skauti engleskog kluba označili su ga kao najperspektivnijim produktom poznate nogometne akademije Konopljov, koju sponzorira upravo Abramovič.

Abramovič je snažno uzdrman trenutačnom ekonomskom recesijom, što se najbolje moglo vidjeti u zimskom prijelaznom roku kada je odbio financirati dovođenje novih pojačanja u Chelsea, pa je sigurno više nego zadovoljan što njegove investicije u nogometna igrališta već daju rezultate.

Naime, Emelianovu mnogi stručnjaci predviđaju blistavu karijeru, a novi menadžer Chelseaja i ruski izbornik Guus Hiddink jedan je od velikih obožavatelja mladog ruskog nogometaša.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika