01.03.2009. / 18:40

Autor: Ružica Đukić

Tina Katanić: Zaljubljena sam u život, ne u Željka Radolfija

Svega tjedan dana nakon što je NovTv ukinula njezin reality show, u emisiji Red Carpet je objavljeno kako je zagrebačka manekenka u vezi s bivšim dečkom Vlatke Pokos, no ona to odlučno niječe

Tina uživa u sitnicama koje si može sama priuštitiTina uživa u sitnicama koje si može sama priuštitiDvadesetčetverogodišnja Zagrepčanka Tina Katanić posljednjih je godina jedna od najtraženijih manekenki kada su u pitanju modne revije ili reklamne kampanje u Hrvatskoj. Tako je od 2005. godine, kada je Tina Katanić nakon pobjede na izboru za Kraljicu Hrvatske osvojila drugo mjesto na svjetskom izboru za Kraljicu svijeta. Ipak, osim manekenstvom Tina Katanić se sve češće bavi i televizijskim poslom.

Hostesa je u HTV-ovom "TV Bingo showu", a do prije desetak dana bila je angažirana i na Novoj TV. Iako se u sklopu emisije "IN Magazin" počeo emitirati njen reality show "Miss Pinky", show je naprasno prekinut. Tjedan dana kasnije Nova TV u emisiji "Red Carpet" objavila je prilog o navodnoj ljubavnoj vezi Tine Katanić i Željka Radolfija, bivšeg dečka Vlatke Pokos.

EXTRA: Nedavno je neočekivano ukinut vaš show koji se trebao emitirati do počeka ljeta. Što se ustvari dogodilo?

- Moj dio u sklopu "In Magazina" bio je jako dobro zamišljen, ali nažalost nije potrajao. Radilo se o sukobu interesa. Jednostavno nisam mogla raditi na dvije televizije, na HTV-u i na Novoj TV. Osim u tim emisijama, počela sam glumiti i u seriji "Nad lipom 35" i još na Z1 televiziji u jednoj humorističnoj seriji s Hrvojem Kečkešom i Ljubomirom Kerekešom.

EXTRA: Jeste li imali mogućnost odabira? Je li vas netko obavijestio da morate odustati od nečeg?

- Ne bih to previše htjela komentirati. Ne želim se nikome zamjeriti pogotovo jer sam zahvalna Novoj TV i mislim da ćemo u dogledno vrijeme u nekim drugim projektima dobro surađivati. Jednostavno, ovaj put nije išlo. Nije bilo samo do mene ili samo do njih. Bilo je tu i puno drugih stvari.

EXTRA: Jeste li prekidom sudjelovanja u "IN Magazinu" prestali glumiti i u seriji "Nad lipom 35'"?

- U toj sam seriji samo gostovala. Ako me opet pozovu, bit će mi drago to ponovno snimati.
EXTRA: Pretpostavljam da o honorarima ne želite razgovrati. Ipak, moram vas pitati koliko je "Bingo show" financijski isplativ budući da ste u njemu samo hostesa?
- Nisam samo hostesa, imam jedan dobar ugovor s Hrvatskom lutrijom. Iako u životu nisam ziheraš, u poslu jesam i volim imati stalna primanja i prihode i to mi je jako važno da bih se osjećala sigurno. Tako znam što si mogu priuštiti, a što ne.

EXTRA: Što ste si od skupljih stvari uspjeli do sada priuštiti od honorara?

- Kupila sam automobil na lizing. Mali auto. Priuštila sam si odlazak na putovanja, kupila sam laptop. Još uvijek živim s roditeljima i puno mi je lakše nego djevojkama koje su došle iz nekih drugih gradova i ovdje se moraju snalaziti. Puno više moraju zaraditi da bi platile stanarinu i režije. U stanu imam svoju sobu i mir, a puno uštedim na troškovima života. I ima tu još jedna prednost; najslađe mi je kad se nakon puta, a stalno sam negdje na putu, vratim kući i dočeka me sve i skuhano i oprano.

EXTRA: Ovako uživo odajete dojam skromne djevojke.

- Skromna sam, tako su me roditelji odgajali od malena. Nikad nisam imala previše, ali mi nikada ništa nije ni falilo. Veselim se sitnicama. (Fotografije: Josip Regović)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nade u turističkoj sezoni

Nade u turističkoj sezoni

Predsjednik vlade Zoran Milanović, govoreći sinoć o prvih šest mjeseci svoje vlade, ustvrdio je kako bi nas iz sadašnje teške gospodarske situacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika