02.03.2009. / 00:07

Autor: Ružica Đukić

Dogovor NoveTV i Gotovčevih: Simona i Ante na Farmi samo dva tjedna

Nova TV ubacila ih je u show ne bi li njihovim imenima dobila što veći publicitet. Bračni par je potpisao je poseban ugovor prema kojem će na imanju u blizini Ivanić Grada ostati samo dva tjedna. Dakle, o njihovu boravku ili ostanku na “Farmi” televizijski gledatelji ne odlučuju

Simona i Ante na Farmi će boraviti besplatnoSimona i Ante na Farmi će boraviti besplatnoOvogodišnja, druga sezona reality showa "Farma", koja se od nedjelje, 1. ožujka, prikazuje na Novoj TV, i prije nego što se zahuktala izaziva veliko zanimanje medija i to ponajprije zbog sudjelovanja Gotovčevih. Međutim, Ante i Simona Gotovac nisu pravi natjecatelji "Farme". Nova TV ubacila ih je u show ne bi li njihovim imenima "Farma" dobila što veći publicitet. Bračni par Gotovac, naime, potpisao je poseban ugovor prema kojem će na "Farmi" ostati samo dva tjedna. Dakle, o njihovu boravku ili ostanku na "Farmi" televizijski gledatelji ne odlučuju.

Zanimljivo je i da ljudi bliski produkciji tog showa tvrde kako su Ante i Simona Gotovac takav ugovor potpisali iz zahvalnosti prema Novoj TV koja promovira ovaj bračni par, najviše u svojoj emisiji "Red Carpet", a pogotovo novu pjevačku karijeru Simone Gotovac te će ovaj bračni par na "Farmi", za razliku od ostalih kandidata, boraviti sasvim besplatno.

Simona Gotovac bivša je manekenka koja široj javnosti nije bila poznata u vrijeme dok se bavila manekenstvom sve dok o njenoj karijeri nije Nova TV preuzela brigu i od nje, s vremenom, stvorila brand najviše zahvaljujući iznošenju detalja iz njezina privatnog života. Nedavno je Simona Gotovac počela i karijeru pjevačice. Snimila je jednu pjesmu, nakon čega je brigu o njezinoj karijeri preuzeo glazbeni menadžer Zoran Škugor. Od sudjelovanja na "Farmi" korist će, po svemu sudeći, imati Simona Gotovac, ali i Nova TV koja će zahvaljujući njoj dobiti publicitet.

Najvjerojatnije će Simona Gotovac ostati na "Farmi" samo dva tjedna zato što njezinu menadžeru, koji za nju ima brojne planove, ne odgovara da ona tri mjeseca ne sudjeluje u drugim projektima.
Simona Gotovac majka je trogodišnje djevojčice i teško da bi dijete mogla na toliko dugo ostaviti.
S druge strane, kada bi ostala dugo na "Farmi", to bi za njenu karijeru moglo biti i kontraproduktivno. Gledatelji bi je se mogli zasititi, a u takav rizik ne žele ulaziti ni njezin menadžer Zoran Škugor a zasigurno ni Nova TV budući da je Simona Gotovac ipak njihov brand.

Zaduženima za odnose s javnošću Nove TV postavili smo nekoliko pitanja vezana uz show. Između ostalog, zanimalo nas je i imaju li svi kandidati jednake uvjete i ugovore te postoji li mogućnost da je netko od natjecatelja potpisao ugovor po kojem na "Farmu" ulaze na određeno vrijeme.
"Svi kandidati su upoznati s uvjetima i pravilima sudjelovanja na 'Farmi'. Njihov boravak i uspjeh u showu ovise o njihovoj sposobnosti snalaženja u teškim uvjetima, poštivanju pravila 'Farme' i ishodu dvoboja koji odlučuje o tome tko će napustiti 'Farmu'", odgovorili su s Nove TV.

Na neka od pitanja nisu željeli dati odgovor jer se ona, kako tvrde, odnose na poslovanje Nove TV. Tako je ostala nepoznanica koliko je prošle sezone zarađeno na telefonskim glasovima gledatelja. Jednako tako, zanimljivo je i kome će ići glasovi Simone i Ante Gotovca. (Fotografije: dokumentacija Extre)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika