02.03.2009. / 09:19

Autor: Ivica Medo

90minuta ekskluzivno donosi intervju sa Kobeom Bryantom

90minuta, svakog ponedjeljka na svim kioscima

U novom broju 90minuta donosimo:

Novi broj 90minuta donosi ekskluzivni intervju s Kobeom BryantomNovi broj 90minuta donosi ekskluzivni intervju s Kobeom BryantomEkskluzivni intervju s Kobeom Bryantom, najvećom zvijezdom LA Lakersa i prema mnogim mišljenjima najboljim košarkašom na svijetu u ovom trenutku. Kako nam je rekao za nedavnog posjeta Phoenixu na All-Star vikendu, za njegov uspjeh u košarci zaslužan je i nogomet koji je igrao dok je sedam godina živio u Italiji gdje mu je otac igrao košarku. Bryant otkriva kako je veliki navijač Barcelone i ljubitelj nogometne vještine Lionela Messija i Ronaldinha, s kojim je blizak prijatelj već nekoliko godina.

Pročitajte izvještaj s utakmica 20. kola Prve HNL te doznajte kako je Senijad Ibričić, nakon što je postigao pogodak u pobjedi Hajduka nad Interom od 4:0, stradao od suzavca.

Pogledajte ekskluzivne fotografije Luisa Ibaneza s fotosessiona za 90minuta. Dinamovo pojačanje iz Boce Juniorsa najavljuje povratak u prvu momčad "modrih" i otkriva kako je doživio nedavni najveći derbi hrvatskog nogometa u Splitu.

Analiziramo Dinamove investicije u strana pojačanja od kada je Zoran Mamić na dužnosti sportskog direktora kluba.

U velikom madridskom derbiju sastaju se Real Madrid i Atletico. Obje momčadi traže iskupljenje pred svojim navijačima nakon loših rezultata u prvim utakmicama osmine finala Lige prvaka.

U Prvoj malonogometnoj ligi vodeća momčad prvenstva Nacional ostvario je uvjerljivu pobjedu na gostovanju u Splitu kod Mejaša.

Cibona u idućem kolu Eurolige gostuje u Sieni gdje će tražiti prolazak među osam najboljih momčadi u Europi.

U NHL tjednom pregledu pročitajte zbog čega "morski psi" iz San Josea uživaju u statusu favorita iz sjene, dok u NBA tjednom pregledu donosimo priču o Stephonu Marburyju, kontroverznom pojačanju Boston Celticsa.

U redovitoj kolumni najpoznatiji hrvatski menadžer i službeni zastupnik AC Milana za srednju i istočnu Europu Marko Naletilić otkriva pikanterije iz Milanella, gdje se nakon posljednjih loših rezultata "rossonera" sprema veliki remont momčadi.

90minuta svakog ponedjeljka na kioscima!!!

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika