02.03.2009. / 10:50

Autor: Vladimir Radičević

Wade tužio bivšu suprugu za klevetu

No, to nije bilo dovoljno Wadeu koji tvrdi da su njezine optužbe ozbiljno naštetile njegovom imidžu, osramotile ga i ponizile te naštetile njegovoj budućoj zaradi

Dwyane WadeDwyane WadeDwyane Wade tužio je bivšu suprugu i njezine odvjetnike za klevetu jer su razglasili medijima da ju je zvijezda Miami Heata zarazila spolnom bolešću tijekom braka. Siohvaughn Wade u siječnju je objavila da ju je suprug tijekom braka varao i tijekom 2007. zarazio jednom spolnom bolesti. Nekoliko tjedana kasnije povukla je te tvrdnje iz nepoznatih razloga.

No, to nije bilo dovoljno Wadeu koji tvrdi da su njezine optužbe ozbiljno naštetile njegovom imidžu, osramotile ga i ponizile te naštetile njegovoj budućoj zaradi.

‘Bilo mi je teško čitati lažne optužbe, glasine i pričice o mom privatnom životu kako se diskutiraju u javnosti. Nemam drugog izbora nego podignuti tužbu kako bih obranio svoje ime’, rekao je Wade u službenoj izjavi.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika