Objavljeno u Nacionalu br. 694, 2009-03-03

Autor: Marko Biočina

Svjetska prezentacija novih modela Peugeota tijekom travnja u Dubrovniku

Serge Prevot , generalni direktor Peugeota Hrvatska, kaže kako će 2 tisuće novinara iz 45 zemalja doći u Dubrovnik testirati nove modele francuskog proizvođačaSerge Prevot , generalni direktor Peugeota Hrvatska, kaže kako će 2 tisuće novinara iz 45 zemalja doći u Dubrovnik testirati nove modele francuskog proizvođačaUnatoč tome što su suočeni s najtežom krizom u posljednjih dvadesetak godina, svjetski proizvođači automobila ne odustaju od luksuznih i glamuroznih prezentacija svojih proizvoda. Tako će se prvi put u povijesti u Hrvatskoj održati svjetska prezentacija novih modela automobila francuskog proizvođača Peugeota. Ta prezentacija održat će se u travnju u Dubrovniku, a više od tisuću novinara iz 45 zemalja imat će priliku testirati Peugeotove modele 308 CC i 3008 - crossover by Peugeot. Model 308 CC samo je nastavak dosadašnje strategije proizvodnje malih kabrioleta, u kojoj je francuska kompanija u prošlosti bila vrlo uspješna. U manje od deset godina Peugeot je prodao više od 650 tisuća takvih automobila. Drugi model koji će biti predstavljen je 3008 - cross over by Peugeot. Riječ je o spoju SUV-a, monovolumena i limuzine, a na hrvatskom tržištu trebao bi se pojaviti sredinom godine.

Nove Peugeotove automobile novinari će imati priliku testirati na cestama poluotoka Pelješca, ukupne dužine od oko 300 kilometara. Serge Prevot, generalni direktor Peugeota Hrvatska, kaže kako su u kompaniji dugo pripremali tu akciju: "Tražili smo posebno mjesto, koje odgovara njihovu snažnom karakteru, originalnosti i individualnosti. Dubrovnik i hrvatska obala potpuno su odgovarali tim kriterijima. Osim toga, hoteli u Dubrovniku su na visokoj razini, s bogatim iskustvom u organizaciji ovakve vrste događanja."

Vezane vijesti

Tehnologija HYbrid4 nagrađena Zlatnim volanom u Njemačkoj

Tehnologija HYbrid4 nagrađena Zlatnim volanom u Njemačkoj

Prestižna nagrada Goldenes Lenkrad (Zlatni volan), za dostignuća u auto industriji, u kategoriji ekologija pripala je tehnologiji HYbrid4, koju je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika