03.03.2009. / 17:55

Autor: Ivica Medo

nogomet

Dogovor Galaxyja i Milana: Beckham do lipnja u Italiji

Prema informacijama Los Angeles Timesa David Beckham ostaje na San Siru do lipnja

David BeckhamDavid BeckhamU trenutku kada u američkoj nogometnoj ligi (MLS) započne ljetni prijelazni rok, Beckham će se vratiti u Galaxy gdje će odigrati posljednjih 13 utakmica regularnog dijela sezone u MLS-u, a u siječnju iduće godine će ponovno na posudbu u Milan.

Galaxy će na taj način imati Beckhama u momčad u trenutku dok se bude borio za mjesto u playoffu, a uz to će na ime odštete zaraditi priličnu količinu novca, dok će Milan dobiti Beckhama u ključnom dijelu sezone u talijanskom prvenstvu.
Ovakav ishod pregovora na relaciji Galaxy – Milan ipak će najviše pogodovati engleskoj reprezentaciji i njezinom izborniku Fabiju Capellu koji će imati na raspolaganju Beckhama u punoj formi pred ključne kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici kao i na samom SP-u gdje će se Engleska najvjerojatnije plasirati zbog vrlo dobre situacije u skupini.

Međutim, ovakav rasplet sage imat će i negativnih konotacija budući da je u opasnosti projekt stvaranja nogometne momčadi u Miamiju koji bi trebala financirati Barcelona. Naime, neki sponzori lige najavili su povlačenje zbog toga što ne mogu računati na Beckhama kroz cijelu sezonu.



Vezane vijesti

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika