08.03.2009. / 21:52

Autor: Ružica Đukić

Ipak nije frajerica: Nataša Janjić želi polovicu stana koji je kupila s dečkom

Premda je u jednom magazinu rekla da se frajerski odselila od svog tadašnjeg dečka Antonija Nuića, lijepa glumica ipak se predomislila i sada želi dio uloženog novca

Glumica Nataša Janjić je trenutačno u svađi s bivšim dečkomGlumica Nataša Janjić je trenutačno u svađi s bivšim dečkomDvadesetsedmogodišnja glumica Nataša Janjić u posljednje vrijeme ima različitih problema. Osim što je nedavno objavljeno kako je u vezi s oženjenim Joškom Lokasom koji je zbog nje napustio trudnu suprugu i dvoje djece, u krizi, nedavno se pročulo i da je u svađi sa svojim bivšim dečkom, 31-godišnjim redateljem Antoniom Nuićem.

Nataša Janjić i Antonio Nuić upoznali su se na koncertu Saše Lošića prije gotovo pet godina. Osim ljubavne veze imali su i zajedničke poslove te je Nataša glumila u filmovima koje je režirao njezin tadašnji dečko Nuić. Prije dvije godine na filmskom festivalu u Puli Nataša i Nuić osvojili su Zlatne Arene, on za režiju filma "Sve džaba", a ona za najbolju sporednu ulogu.

Sada Nataša Janjić želi da joj bivši dečko Nuić isplati pola novca koji je ona dala za kupnju i uređenje njihova nekad zajedničkog stana na zagrebačkoj Trešnjevci. Problem je, kako pričaju osobe bliske redatelju Nuiću, što Nataša Janjić želi, kako tvrde, puno više novaca nego što je uložila.

U vrijeme kada su prije više od četiri godine kupovali stan, Nataša Janjić i Antonio Nuić uložili su oko 50 tisuća eura za mali stančić u kojem su zajedno stanovali. Ona danas navodno tvrdi kako stan u kojem su stanovali vrijedi puno više te da stoga mora dobiti i više od iznosa koji je prvotno dala. Na prijedlog da se iz nekadašnjeg stana iseli Nuić te da ona njega isplati nije pristala jer joj se ne sviđa naselje u kojem se stan nalazi.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nataša Janjić: Nekad se zapitam zašto se uopće bavim glumom

Nataša Janjić: Nekad se zapitam zašto se uopće bavim glumom

Glumicu Natašu Janjić, stalnu članicu ansambla kazališta Gavella, rijetko možemo vidjeti na televiziji, no kazališne predstave i filmski angažmani ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika