Objavljeno u Nacionalu br. 695, 2009-03-10

Autor: Plamenko Cvitić

Hodak i mediji

Nacional: Novinari NY Timesa iznenađeni Hodakovim lažima

Ekipa New York Timesa u ponedjeljak je posjetila redakciju Nacionala i nekoliko sati provela u razgovoru s novinarom Berislavom Jelinićem: bili su iznenađeni kad su čuli da je odvjetnik Zvonimir Hodak za njih izjavio kako se pitaju je li u slučaju Vladimira Zagorca u Hrvatskoj moguće donijeti političku presudu

Zvonimir Hodak lažno je
izvijestio o susretu s novinarimaZvonimir Hodak lažno je izvijestio o susretu s novinarimaZvonimir Hodak, odvjetnik Vladimira Zagorca tijekom vikenda opet je lagao u korist svog klijenta. Hodak se u prošli četvrtak navečer susreo s novinarom The New York Timesa koji je u Hrvatskoj boravio punih tjedan dana i istraživao slučaj ubojstva Ivane Hodak i ubojstva Ive Pukanića.

Nakon tog razgovora Hodak je izjavio Večernjem listu da se strani novinari iz The New York Timesa pitaju je li u slučaju Vladimira Zagorca u Hrvatskoj moguće donijeti političku presudu. Time je sugerirao da su američki novinari uvjereni da je Zagorec osuđen bez ikakvih dokaza.

To je još jedna laž i manipulacija Zvonimira Hodaka, koju je izgovorio kako bi pokušao olakšati pravnu poziciju Vladimira Zagorca.

Novinarska ekipa The New York Timesa razgovarala je s više ljudi u Hrvatskoj, a u ponedjeljak popodne posjetili su i redakciju Nacionala i nekoliko sati proveli u razgovoru s novinarom Nacionala Berislavom Jelinićem.

Bili su iznenađeni kada su doznali da je Hodak dao takvu izjavu Večernjem listu i rekli da o tomu s Hodakom uopće nisu razgovarali.

Vezane vijesti

Zagorec premješten u zatvor u Glinu

Zagorec premješten u zatvor u Glinu

Bivši general i pomoćnik ministra obrane Vladimir Zagorec, osuđen na sedam godina zatvora zbog krađe dragulja iz MORH-a, premješten je iz zagrebačkog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika