09.03.2009. / 23:22

Autor: Vladimir Radičević

U četvrtfinalu novi dvoboj Karabatića i Balića

Rukometaši Zagreba CO, predvođeni napokon oporavljenim Ivanom Balićem, u četvrtfinalu će se u dvije utakmice boriti s Kielom, momčadi predvođene Nikolom Karabatićem. Tako će Zagreb preko njemačkoga Dream Teama tražiti prolaz polufinale rukometne Lige prvaka

Nikola Karabatić ponovno će zaigrati u Areni ZagrebNikola Karabatić ponovno će zaigrati u Areni ZagrebRukometaši Zagreba CO danas (ponedjeljak) saznali su, nakon ždrijeba u Beču, ime protivnika u četvrtfinalu. Biti će to aktualni njemački prvak Kiel, momčad koju su željeli izbjeći. Naime, riječ je o vrlo moćnoj i uigranoj momčadi koja je, podsjećamo, 2007. postala Prvakom Europe.

No, nade u prolaz rukometaša Zagreba rastu iz dana u dan obzirom da se intenzivno vodi istraga protiv Kiela i vodstva kluba zbog sumnje da su te 2007, kada su bili najbolji u Europi, sudjelovali u namještanju najmanje 10 utakmica.

Spomenimo još kako Kiel trenira vrhunski stručnjak, Islanđanin Alfred Gislasson, a glavne uzdanice su im golmani Omeyer i Palicka, na vanjskim pozicijama Karabatić, Jicha, Kim Andersson, Lövgren i Zeitz, na crti je Ahlm, a lijeva krila su im Klein i Lundström dok je desno Kavtičnik. Pravi Dream Team!

Obzirom na trenutačnu formu obje momčadi ovo će definitivno biti najsnažniji par četvrtfinala.

"Što je tu je, barem ćemo imati prepunu zagrebačku Arenu. Imamo puna tri tjedna za pripremu kako bi sve došlo na svoje mjesto. Igramo protiv strašno jake ekipe koja je po stilu igre poptuno drugačija od nas, rekao je nakon ždrijeba Senjanin Maglajlija, trener Zagreba koji je zajedno s Mirkom Bašićem nedavno preuzeo klupu nakon odlaska Line Červara.

Prve četvrtfinalne utakmice igraju se u od 25. do 29. ožujka, a uzvrati od 1. do 5 travnja 2009. godine.

Parovi četvrtfinala:
Zagreb CO – Kiel
Ciudad Real – Veszprem
Flensburg – Hamburg
Čehovski medvjedi - Löwen

Vezane vijesti

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Hrvatske rukometašice izborile su nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Naše su djevojke u odlučujućem susretu za odlazak na Igre u Guadalajari… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika