10.03.2009. / 17:41

Autor: Dean Sinovčić

Penelope Cruz u ulozi sarajevske udovice

Penelope Cruz vrlo je blizu prihvaćanja uloge u talijanskom filmu „Venuto al mondo” čija bi se radnja odvijala u Sarajevu.

Penelope Cruz uskoro će glumiti sarajevsku udovicu u talijanskom filmu "Venuto al Mondo"Penelope Cruz uskoro će glumiti sarajevsku udovicu u talijanskom filmu "Venuto al Mondo"Dobitnica Oscara za film „Vicky Cristina Barcelona", španjolska glumica Penelope Cruz, vrlo je blizu prihvaćanja uloge u talijanskom filmu „Venuto al mondo" čija bi se radnja odvijala u Sarajevu. Cruz bi glumila Gemmu, samohranu majku koja se sa svojim sinom tinejdžerom vraća u Sarajevo, u grad u kojem je sinov otac poginuo tijekom rata. Film će režirati Sergio Castellitto, talijanski redatelj i glumac koji je sa Penelope Cruz surađivao prije pet godina na filmu „Bez pomaka" („Non ti muovere"). Taj je film Castellittio režirao te je bio i glumački partner Penelopi Cruz, ali ovog bi puta nastupio samo kao redatelj. Imena ostalih glumaca su za sada nepoznati. Kao i film „Bez pomaka" tako se i novi film temelji na knjizi Margarete Mazzantini, supruge Sergia Castellitta, koji će njezinu knjigu pripremiti za film kroz vlastiti scenarij. Knjiga "Venuto al mondo" objavljena je u Italiji u listopadu prošle godine i do sada je prodana u 300 tisuća primjeraka.

Vezane vijesti

Penelope Cruz na snimanju u Hrvatskoj?

Penelope Cruz na snimanju u Hrvatskoj?

Svjetska glumačka zvijezda Penelope Cruz navodno je, nakon dva tjedna rada na filmu 'Venuto al Mondo' u Sarajevu, stigla u Hrvatsku. Nagađa se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika