13.03.2009. / 10:51

Autor: Dean Sinovčić

Nives Drpić postala kolumnistica njemačkog Bilda

Od slijedećeg utorka Nives Drpić će pisati o lifestyleu u Bundesligi a ujedno će se pojaviti na naslonici njemačkog FHM-a

Nives Drpić svoje spisateljske mogućnosti proširuje na Njemačku Nives Drpić svoje spisateljske mogućnosti proširuje na Njemačku Nives Drpić, supruga nogometaša Karlsruhea Dine Drpića, nastavlja sa uspješnom promocijom u Njemačkoj. Od utoraka, 17. ožujka, najtiražniji njemački tabloid Bild jednom će tjedno objavljivati kolumnu Nives Drpić koja će pisati o lifestylu u Bundesligi, njemačkoj prvoj nogometnoj ligi, te će iz ženskog ugla pisati o njemačkom nogometu i nogometašima.

Za Nives Drpić je to nevjerojatna promocija jer do sada u Bildu niti jedan stranac nije pisao kolumnu, pogotovo ne netko tko je prije mjesec i pol dana došao u Njemačku i ne govori njemački jezik.
Sve ovo rezultat je promotivnog rada Kristijana Lopca, menadžera Dina i Nives Drpić, koji će ujedno i prevoditi tekstove Nives Drpić s hrvatskog na njemački jezik te ih plasirati u Bild. U sklopu njegovog promotivnog rada dogovoreno je da se Nives Drpić nađe na naslovnoj stranici njemačkog izdanja muškog magazina FHM za mjesec travanj, a uskoro će reportaža o Drpićima biti objavljena i u Der Spiegelu.
Kristijan Lopac najzaslužniji je za medijski uspjeh Drpićevih u NjemačkojKristijan Lopac najzaslužniji je za medijski uspjeh Drpićevih u NjemačkojUjedno, Drpići su pronašli i stan veličine 120 četvornih metara u koji će uskoro useliti. Stan se nalazi u elitnom kvartu u Karlsruheu, u blizini stana u kojem živi i proslavljeni njemački vratar Oliver Kahn koji je svoju karijeru započeo u Karlsruheu. S druge strane, Dini Drpiću ne ide loše bez obzira na to što se njegov klub nalazi na pretposljednjem mjestu njemačke lige.

On je do sada odigrao pet utakmica za Karlsruhe i navijači ovog kluba svojim su glasovanjem na službenoj Internet stranici kluba tri puta proglasili Drpića igračem utakmice, jednom je po glasovima bio drugi a jednom treći. Rezultat je to napornih treninga jer Drpić ne trenira samo s klubom već se oko njegove karijere angažirao i boksački menadžer Željko Golub iz Njemačke koji mu je pronašao privatnog trenera s kojim Drpić dodatno radi.

Njegov dres s brojem 69 na leđima do sada se prodao u tri tisuća primjeraka tako da menadžer Kristijan Lopac očekuje da će na kraju sezone Drpić zbog svojih nogometnih kvaliteta i medijske atraktivnosti potpisati za neki jači klub.

Vezane vijesti

Dino Drpić debitirao za AEK

Dino Drpić debitirao za AEK

U pretposljednjem kolu grčkoga nogometnog prvenstva debitantski je nastup za momčad atenskog AEK-a ostvario bivši stoper Dinama i (jednom) hrvatske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika