15.03.2009. / 19:21

Autor: Ružica Đukić

Extra: Monika i Mario Mamić krstili sina Josipa

Nakon crkvenog obreda uzvanici su se na svečani ručak uputili u poznati zagrebački restoran Okrugljak. Iako bi mnogi očekivali kako će se na takvom ručku servirati birane delikatese, saznali smo kako je meni bio jako klasičan, a za raspoloženje, isto tako suprotno očekivanom, nije angažiran nijedan pjevač ili skupina

Obitelj Mamić na izlasku iz crkveObitelj Mamić na izlasku iz crkveVoditeljica Nove TV Monika Mamić, djevojački Kravić, i njezin suprug Mario Mamić prošle su subote krstili svog tromjesečnog sina Josipa u crkvi, u zagrebačkom naselju Remete. Najuži krug prijatelja i rodbine, oko tridesetak uzvanika, pred crkvom se okupio nešto nakon dvanaest sati. Izuzetno vitka mama, 26-godišnja Monika Mamić sa suprugom Marijem Mamićem, direktorom agencije Mamić sport, sinom izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića, pozdravljala je goste. Na nogama je imala cipele Christian Louboutin koje joj je iz Londona na dar donio njezin suprug.

Marijev otac Zdravko Mamić bio je vidno raspoložen na dan krštenja svoga unučića. Kao što i priliči takvim obiteljskim okupljanjima, na krštenju su bili i braća Zdravka Mamića, Zoran i Stojko s obiteljima.
Na krštenju osim članova obitelji Mamić nije bilo puno poznatih osoba. I Monika i Mario Mamić željeli su da taj dan s njima budu samo najbliži prijatelji i rodbina. Tako su na krštenju bile dvije kolegice Monike Kravić, voditeljica Mirna Maras te Ivona Periša, vjenčana kuma Monike Kravić. Zanimljivo je i kako je redatelj Dominik Sedlar na krštenju bio s novom, javnosti nepoznatom djevojkom.

Nakon krštenja djeteta uzvanici su se na svečani ručak uputili u poznati zagrebački restoran Okrugljak. Iako bi mnogi očekivali kako će se na takvom ručku servirati posebne delikatese, saznali smo kako je meni bio jako klasičan, a za raspoloženje, isto tako suprotno očekivanom, nije angažiran nijedan pjevač ili skupina. Restoran Okrugljak, čini se, omiljeni je restoran obitelji Mamić. (Foto: Tomislav Smoljanović i Ivan Banić)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika