16.03.2009. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Praznovjerje: Prijatelji u strahu od Marije Štrajh jer tvrde da se bavi magijom

Nada Kostić, majka Marije Štrajh otkrila je da je Marija bila jako povučena kao dijete, a sve se promijenilo u trećem razredu osnovne škole. No, poznanici ju ipak opisuju kao osobu kojoj se ne žele zamjeriti jer strahuju da bi im mogla nauditi

Marija Štrajh uoči odlaska na FarmuMarija Štrajh uoči odlaska na FarmuČetrdesetjednogodišnja Riječanka umjetničkog imena Marija Štrajh, koja već osam godina vodi erotske televizijske emisije, najkontroverznija je natjecateljica ovogodišnje "Farme". Ona je bila prva duelistica ove sezone "Farme" a dajući joj svoj glas za duelisticu, reper Renman joj je rekao da je ona "đavolji odvjetnik" te da on s njom ne želi plesati u istom kolu.

Za svog je protivnika Marija Štrajh tada odabrala Antu Gotovca pri tom mu pročitavši ulomak iz Biblije, na što joj je on rekao: "To što Marija čita Bibliju nema veze s mozgom. Žena nema veze s Biblijom niti s dragim Bogom. Bavi se crnom magijom. Napravila nam je najveće zlo jer želi razdvojiti Simonu i mene.

Ona je postavljena kao sjeme zla u ovoj kući". Marija Štrajh pobijedila je Gotovca u dvoboju te ga tako izbacila iz showa, a proteklog je tjedna zbog njenih napada i uvreda show zamalo napustila i riječka pjevačica Marina Perazić.

Marija Štrajh, pravog imena Aleksandra Kostić, postala je poznata po spomenutim erotskim TV emisijama koje su godinama skandalizirale cijelu naciju zbog otvorenog načina na koji je ona govorila o erotskim porivima svojih gostiju. Jednako tako otvorena je i kad o takvim stvarima govori sa stanarima ovogodišnje "Farme".

To je i razlog zbog kojeg smo za Extru razgovarali s njenom majkom, 69-godišnjom Nadom Kostić koja je u razgovoru odavala dojam jako simpatične i povučene osobe. Ispričala je kako je njezina kći do trećeg razreda osnovne škole bila slična njoj, jako povučena: "Bila je užasno stidljiva sve do jedne godine kada je, zbog izrazito ravnih stopala, morala na operaciju nogu.

Nakon te operacije imala je obje noge u gipsu. Pamtim da se nakon toga dosta otvorila, ali ne znam točno koji je uzrok njezine stidljivosti niti sad mogu objasniti kako je došlo do toga da radi ovakve emisije", priča Nada Kostić.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika