17.03.2009. / 23:54

Autor: Dean Sinovčić

Video: Originalna verzija kolumne Nives Celzijus za njemački Bild

Nives Celzijus izabrala je, uz pomoć prijateljica, 10 najzgodnijih nogometaša njemačke lige a na prvo je mjesto stavila svog supruga Dinu Drpića

Nives Drpić proglasila je svog supruga Dinu najseksipilnijim nogometašem njemačke ligeNives Drpić proglasila je svog supruga Dinu najseksipilnijim nogometašem njemačke lige

Zahvaljujući Nives Drpić i Kristijanu Lopcu, menadžeru bračnog para Drpić u Njemačkoj, nacional.hr ekskluzivno objavljuje originalan tekst prve kolumne koju je Nives Drpić objavila u utorak u njemačkom natiražnijem tabloidu Bild a koja je u tiskanom izdanju znatno skraćena. Nives Drpić svakog će utorka u Bildu objavljivati kolumnu pod nazivom "Gola istina" a mi donosimo tekst prve kolumne:

Oduvijek sam znala da ću postati ženom nogometaša, još kao klinka kada sam prvi put na televiziji ugledala ljepuškasto lice Philipa Inzaghija. Bila je to ljubav na prvi pogled. Iskreno sam vjerovala kako ću jednom u budućnosti postati njegovom ženom. Igrom slučaja nekoliko godina poslije upoznala sam ga za vrijeme mog posjeta Torinu i shvatila kako je on bio samo mladenačka zaluđenost i kako svog bračnog druga zamišljam kao malo muževnije biće. No, moja ljubav prema nogometu time nije završila, 2004. gledajući preko malih ekrana europsko prvenstvo i finale Portugal - Grčka prvi put sam ugledala apolonsko tijelo i anđeosko lice Cristiana Ronalda i zajedno sa njim zaplakala na kraju tekme. Priznajem, jedna sam od onih žena koja je pomislila kako bi on bio savršen izbor za oca mog djeteta. Kratkom analizom i spajanjem naših kromosoma u mojoj mudroj glavici došla sam do zaključka kako bi to dijete imalo sve predispozicije postati najljepšim bićem koje je ikad obitavalo na planeti Zemlji.

Video u kojem je njemački Bild najavio prvu kolumnu Nives Celzijus

Nives Celzijus - Bild

Nives Celzijus - Bild

Kolumna u bildu

No, nedugo zatim otkrila sam da se moja sreća krije puno bliže u liku i djelu Dine Drpića. Prošlo je tjedan dana nakon prvog poljubca kada sam uselila u njegov stan i gotovo mjesec dana kada sam samu sebe iznenadila i na njegovo pitanje "hoćeš li se udati za mene?" dala potvrdni odgovor. I tako sam postala ženom najsexy igrača Bundeslige. Da, Dino je i dalje moj izbor broj 1. i najljepši igrač Bundeslige. Ipak, kao moj suprug je i apsolutno privilegiran za tu poziciju.

Njemački reprezentativac Mario Gomez (23) na drugom je mjestu listeNjemački reprezentativac Mario Gomez (23) na drugom je mjestu liste2. Mario Gomez. Dugo sam se dvoumila koga staviti na to visoko drugo mjesto i uz pomoć lijepih prijateljica ipak se odlučila za njega. Mario nije neki klasičan ljepotan, nema neke pravilne crte lica ali svakako ima ono nešto. Sviđa nam se što ostavlja utisak ozbiljnog muškarca koji zna što radi premda su mu tek 23 godine. Jedna od mojih frendica je to lijepo opisala: "imam osjećaj da kada bi me zgrabio ne bi izlazili iz kreveta tri dana". Ipak, na njenu žalost, Mario je u ozbiljnoj vezi i "grabi" samo svoju lijepu dijevojku.

3. Serdar Tasci bio bi idealan donator sperme jer djeca ovog čovjeka moraju biti prekrasna.

4. Clemens Fritz izgleda kao pravi izbor dečka za vezu. Njegova plava kosa i lijepi osmjeh govore nam "na mene se možes osloniti". Da, premda muškarci vjeruju kako samo oni rade podjele na žene koje su za oženiti i one koje su samo za provod i mi žene razmisljamo na sličan način, a žene su izglasale da bi sa zadovoljstvom nosile Fritzovo prezime jer bi se teško zasitile njegove ljepote.

5.. Paulo Guerrero. Sviđa nam se izgled zločestog dječaka. Babyface nevina osmjeha i vrckava pogleda i tijelo prepuno tetovaza su dobitna kombinacija.

6. Sebastian Kehl nakon pregleda onog vrlo zanimljivog videa iz 2005. godine upitale
smo ne zaslužuje li Sebastian mozda i bolju poziciju na mojoj listi. Jednoglasno smo
odlučile, Sebastian je hot hot hot.

Nijemac turskih korijena Serdar Tasci (21) igra za StuttgartNijemac turskih korijena Serdar Tasci (21) igra za Stuttgart7. Luca Toni, kakva bi to lista bila da se na njoj ne nađe i jedan Talijan no s obzirom da je sretno oženjen neću prenositi komentare prijateljica.

8. Gojko Kačar. Iako su se sada prvi put susrele sa likom mladog Kačara, odlučile su da netko tko na momente neodoljivo podsjeća na Cristiana Ronalda zasigurno mora naći mjesto na ovoj listi. Gojko se jos uvijek vodi kao slobodan mladić iako se posljednjih dana po srbijanskim medijima često pominje u kontekstu dečka prelijepe starlete Ene Popov. Pošto veza jos nije potvrđena ni od jedne strane možete slobodno gajiti nadu da jos uvijek možete osvojiti srce srpskog Ronalda.

9. Diego. I njegov nestašni temperament svakako budi zanimanje žena.

10. Mladen Petrić ima lijepe i pravilne crte lica i često ga ističu kao jednog od najljepših reprezentativaca Hrvatske. Ipak modna stručnjakinja Nataša Kos ističe: "Petrić je zaista lijep muškarac ali ako želi postati novi David Beckham mora pod hitno promjenit svoj modni izričaj"

Da ponekad nije sve samo u izgledu, najbolje potvrđuje primjer Andreia Voronina za kojeg je moj pomoćni žiri izglasao da ima ono "nešto". Iako je protip mog idealnog muškarca, vjerujem im na riječ. Uostalom, u posljednje vrijeme razmahao se sa golovima, a zna se da žene vole golove. I dok Voronin zabija, moj najdrazi KSC posti do Uskrsa. Dečki se trude, dobro igraju, često ostavljaju dojam nadmoćnije ekipe ali uzalud to bez zadovoljavajućeg finiša. E, dečki, dečki, umjesto golova mogli ste se radije odreći "pušenja".

Vezane vijesti

Dino Drpić debitirao za AEK

Dino Drpić debitirao za AEK

U pretposljednjem kolu grčkoga nogometnog prvenstva debitantski je nastup za momčad atenskog AEK-a ostvario bivši stoper Dinama i (jednom) hrvatske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika