19.03.2009. / 20:18

Autor: Ivica Medo

nogomet

Messi: 'U Real nizašto, ostajem u Barceloni do kraja karijere'

Najveća zvijezda Barcelona i prema mnogim mišljenjima trenutačno najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi izjavio je kako želi do kraja karijere ostati u "katalonskom ponosu"

Lionel MessiLionel Messi"Rekao sam to već puno puta i ponavljam: Ako se mene bude pitalo, želim ostati u Barceloni do kraja karijere", izjavio je sjajni argentinski reprezentativac na predstavljanju svoje knjige u Barceloni.

"Postoje stvari koje se ne mogu kupiti novcem, a to su sreća i dobar osjećaj u klubu u kojem igram", odgovorio je Messi na pitanje bi li razmotrio ponudu koja bi došla iz Real Madrida.

Messi je u Barceloni od svoje 13 godine, a ove sezone posebice blista u dresu "blau grane". Postigao je 18 pogodaka u 24 prvenstvene utakmice, u Ligi prvaka bio je strijelac šest puta, a u Kupu kralja pet puta.

Argentinac je u siječanjskom izboru Fife za nogometaša prošle godine zauzeo drugo mjesto iza pobjednika Cristiana Ronalda, igrača Manchester Uniteda i portugalske reprezentacije.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika