20.03.2009. / 03:18

Autor: Ivica Medo

nogomet

Okupljanje novih Galacticosa: Navijači Reala priželjkuju Ronalda, Kaku, Villu i Iniestu

Prema provedenoj anketi jasno je da navijači Real Madrida žele povratak Galacticosa na Santiago Bernabeu

KakaKakaIako pristalice «kraljevskog kluba» još uvijek imaju loše sjećanje na posljednje godine Galacticosa, ipak nakon razočaravajuće vladavine Ramona Calderona priželjkuju povratak na predsjedničku funkciju Florentina Pereza kojem bi rado pružili drugu šansu.

Najtiražniji španjolski sportski dnevni list Marca provela je istraživanje među navijačima Reala i rezultati su pokazali kako oni žele isključivo velike svjetske zvijezde u «bijelom» dresu.

Malo je iznenađenje što je na vrhu liste želja od domaćih igrača Barcelonin veznjak Iniesta za kojeg je glasovalo 29 posto ispitanika. Napadač Valencije David Villa na drugom je mjestu s 25, Fabregas na trećem sa 17 i Xabi Alonso četvrti s 15 posto.

Kad su u pitanju inozemna pojačanja anketa je pokazala očekivane rezultate. Na prvom mjestu je napadač Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo s 38 posto glasova, drugi je veznjak Milana Kaka s 18, treći veznjak Barcelone Lionel Messi s 12 i četvrti napadač Bayerna Franck Ribery s 11 posto glasova navijača.

Zaključak Marce je da navijači još uvijek najviše žele Ronalda i Kaku usprkos tome što su do sada propali brojni pokušaji Calderona da njih dvojicu privede na Bernabeuu.

Anketa je otkrila da Realovi navijači smatraju kako je gotovo nevjerojatno nagovoriti Lionela Messija da zamjeni dres Barcelone s Realovim, a znakovito je da niti jedan navijač nije poželio Fernanda Torresa ili Sergia Aguera. Jasno je i zašto. Torres je nosio, a Aguero još uvijek nosi dres omraženog gradskog suparnika Atletica.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika