23.03.2009. / 07:00

Autor: Ivica Medo

90 minuta otkriva sve o novim pravilima u Formuli 1

U 1. HNL prvi neuspjeh Krune Jurčića na klupi Dinama, u Maksimiru su remizirali s Osijekom dok je Hajduk bio uvjerljiv protiv Zagreba

U novom broj 90minuta pročitajte:

Svakog ponedjeljka na kioscima!Svakog ponedjeljka na kioscima!Sve o novoj sezoni Formule 1 koja počinje u nedjelju Velikom nagradom Australije. U novu sezonu ulazi se s novim pravilima prema kojima će prvenstvo osvojiti onaj vozač koji ostvari najviše pobjeda. S novim pravilom ne slažu se vozači te je moguće da FIA u posljednji trenutk odustane od njega.

U 1. HNL prvi neuspjeh Krune Jurčića na klupi Dinama, u Maksimiru su remizirali s Osijekom dok je Hajduk bio uvjerljiv protiv Zagreba.

Ovaj tjedan nastavljaju se kvalifikacije za SP 2010. U europskim kvalifikacijama zanimljivi susreti igrat će se u Belgiji gdje gostuju BiH i Portugalu gdje dolazi Švedska. Hrvatska neće igrati ovaj tjedan no pozornost je privukla odluka HNS-a da se ne ide na pripreme u slovenski Čatež.

U intervjuu Ante Miše, trener Hajduka, govori o dosadašnjem tijeku sezone te momčadi. Naglašava kako je Kalinić ključan za njihovu momčad te da bi ga od igrača HNL-a jedino Mandžukić mogao zamijeniti.

Adrian Calello, posljednji Argentinac u momčadi Dinama, govori o dosadašnjem iskustvu te ističe kako je maksimirski klub prejak za HNL.

U In memoriamu opraštamo se od Borisa Mutića poznatog sportskog novinara.

Ivan Ljubičić ponovno je u dobroj formi te će igrati na Mastersu u Miamiju koji počinje ovaj tjedan.

Desno krilo RK Zagreba Zaltko Horvat u razgovoru za 90minuta govori o nadolazećoj utakmici Lige prvaka s Kielom te je uvjeren u prolaz svoje momčadi.

U NHL tjednom pregledu donosimo priču o igračima starijim od 38 godina. Svaka uspješnija momčad u svom sastavu ima barem nekoliko ovih 'veterana' čije iskustvo je od neprocjenjive važnosti.

U NBA tjednom pregledu donosimo priču o izboru za MVP sezone.

U tjednoj kolumni Marko Naletilić, najpoznatiji hrvatski nogometni menadžer, govori o dilemi u kojoj se našao predsjednik Intera Massimo Moratti. Ako želi osvojiti Ligu prvaka morat će u klub uložiti još svog privatnog novca.

90 minuta na kioscima svakog ponedjeljka!

Vezane vijesti

Reci kojim se sportom baviš i reći ću ti tko si

Reci kojim se sportom baviš i reći ću ti tko si

Thomas Frankenbach uspješan je karatist te stručnjak za ishranu i sportsku medicinu. Od 2004. na jednoj klinici za rehabilitaciju u Bad Salzschlirfu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika