26.03.2009. / 08:03

Autor: Andrea Belin

Iz muškog ormara: Boyfriend cut jeans nove it traperice

Muške traperice što starije, poderanije ovo sezone su "number one", a ako uz njih nosite široke košulje ili bijele majice bez rukava, te balrinke, bit ćete najtrendy osoba u gradu

Boyfriend cut u seksi varijantiBoyfriend cut u seksi varijantiPrekinuli ste s dečkom i da bi stvar još bila još gora, on je ostavio vas? Možemo pretpostaviti kako se osjećate. Da, prekidi nikako ne utječu dobro na raspoloženje. No, mi vam nudimo nešto što će vam vratiti osmijeh na lice. Sigurno su nakon prekida neke njegove stvari ostale kod vas? Pogledajte je li možda ostavio traperice. Ako je, nema veće sretnice od vas.

Ako niste znali trenutačno su u modi muške traperice koje su vam nekoliko brojeva prevelike. Jeste li ih možda pronašli negdje ispod kreveta? Mislite da su jadne, izlizane??? Vjerujte, ako ih stavite na sebe, niste ni svjesni koliko ste u trendu jer je trenutačno in muški kroj, poznatiji pod imenom "Boyfriend Cut". Sezona proljeće-ljeto 2009. upravo nameće takav stil. Muške traperice što starije, poderanije ovo sezone su "number one". Nekoliko prošlih sezona u trendu su bile "mrkva kroj" dok su ih preko noći zamjenile hlače sa širokim nogavicama.

Da bi bile sigurne da ih dobro "furate", podvinite ih nekoliko puta kao što to radi Katie Holmes i kombinirajte uz balerinke ili sandale na visoko petu.Uz njih možete nositi široke karirane košuje ili jednostavne bijele majice bez rukava. Ove sezone nikako nećete pogriješiti ako se opet vratite u osamdesete. Osim toga, naglasak je na struku i ramenima. Haljine i hlače ističu visoki struk, što baš i ne ide na ruku onima koje muči zaobljeni trbuščić. No, za sve one koje se boje jastučića dobra vijest.

Katie Holmes u muškim trapericamaKatie Holmes u muškim trapericamaNosivi su, ai ne u tolikoj mjeri kao što je to bilo osamdesetih. Kombinezoni svih krojeva i dužina također dolaze u obzir. Nije važno jesu li za svečanije prilike ili su sporty. Na kraju, ipak je na vama da odaberete što vam pristaje i u čemu ćete se osjećati najugodnije u određenoj prilici.

Vezane vijesti

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Novak Đoković, najbolji svjetski tenisač, gostovao je u srijedu u talk-showu Jay Lena zajedno s 32-godišnjom američkom glumicom Katie Holmes. Vrhunac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika