29.03.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

ET ljubav: Katarina Rautek u vezi s poduzetnikom Ivanom Čalićem

Od izvora bliskog ljubavnom paru saznali smo da su se Katarina Rautek i Ivan Čalić upoznali u travnju prošle godine na njezinu rođendanu. Dugo su vremena bili prijatelji a vezivali su ih zajednički poslovi. Tako je skupina ET jedan od svojih glazbenih spotova snimala u stanu Vjeke Čalića, brata Ivana Čalića, u zagrebačkoj Novoj Galeriji

Katarina nerado govori o privatnom životuKatarina nerado govori o privatnom životuDvadesetpetogodišnja pjevačica skupine E.T. Katarina Rautek već je nekoliko mjeseci u vezi s 31-godišnjim poduzetnikom Ivanom Čalićem, vlasnikom tvrtke Pro-grad. Iako se, od kada je postala pjevačica E.T.-ja, uz Katarinu Rautek nisu vezivala imena nikakvih muškaraca, vezu s mladim poduzetnikom nije demantirala. Isto tako, potvrdio ju je i njezin dečko, ali o svojoj ljubavi nisu dalje željeli pričati.

Od izvora bliskog ljubavnom paru saznali smo da su se Katarina Rautek i Ivan Čalić upoznali u travnju prošle godine na njezinu rođendanu. Dugo su vremena bili prijatelji a vezivali su ih zajednički poslovi. Tako je skupina E.T. jedan od svojih glazbenih spotova snimala u stanu Vjeke Čalića, brata Ivana Čalića, u zagrebačkoj Novoj Galeriji. Riječ je o luksuznoj zgradi čiji je vlasnik upravo sadašnji dečko Katarine Rautek, Ivan Čalić.

Iako nije ljubitelj medijske pažnje, barem se tako ponaša kada su novinari u blizini, Ivan Čalić prošle je godine sredinom prosinca na sebe privukao veliku pažnju kada je na svečanom otvorenju "Nove Galerije" kao zabavljačicu doveo poznatu američku r'n'b pjevačicu Lil' Kim. Prije njezina nastupa nastupala je njegova današnja djevojka sa skupinom E.T. (Foto: Mateja Vrčković i dokumentacija Extre )

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika