31.03.2009. / 07:00

Autor: Tena Džodan

Super ideje za romantične sastanke

Za dobar provod udvoje nije vam potrebno puno novaca, vremena, a čak ni mašte. Morate se samo malo okrenuti oko sebe, pogledati što se sve lijepo nudi i odabrati što vam se najviše sviđa

Romantična šetnja po kišiRomantična šetnja po kišiDosta vam je uvijek istih spojeva? Izlazak u kino pa večera i tako svaki vikend? Ne moraju svi spojevi biti dosadni i predvidljivi. Uz malo mašte i vi možete smisliti zabavan i zanimljiv izlazak. Ako ste željni promjena i uzbuđenja, pročitajte naš vodič koji će vas sigurno probuditi iz zimskog sna grozno dosadnih izlazaka.

Imate li volje za izlet na svježem zraku planinarite ! Ponesite šator za spavanje i hranu koje možete jednostavno skuhati. Budite sigurni da vam romantika neće pobjeći. Što ima ljepše od spavanja pod zvjezdanim nebom sa svojim ljubljenim, a i odmorit ćete se od restorana i kvalitetno provesti zajedničko vrijeme.

Ako niste tip za izlete, a svejedno želite nešto novo, sjednite u auto i odvezite se ondje gdje nikad prije niste bili. Provozajte se i razgledajte dio grada koji vas zanima i tamo sjednite ne piće ili večerajte. Iznenadite sami sebe: večerom i ostatkom večeri.

Živite li blizu mora, jezera ili rijeke organizirajte romantičnu večeru na brodici. Ili izlet na neko vaše omiljeno skriveno mjesto za opuštanje. Želite li pojednostavniti sam proces planiranja takvog izleta uvijek možete uplatiti zgodne last minute aranžmane po doista povoljnijoj cijeni. U ponudi se uvijek nađe i neka egzotična destinacija. Ako ste više dinamični par, iznajmite si jedrilicu i plovite tjedan dana. Iskustvo je nezaboravno i u vrlo kratkom roku možete obići više lokacija.

Odlučite li se ipak za večeru kod kuće dajte si truda. Izaberite svoju i njegovu najdražu glazbu i istažite nove recepte. Kuhanje može biti jako zabavno i kreativno, a pogotovo u dvoje. Desert ostavite za spavaću sobu.

Šetajte po kiši. Pa što onda ako vani lije kao iz kabla. Ako ste još uvijek ludo zaljubljeni, neće vam smetati. Nabacite neku casual odjeću, gumene čizme i čak vam ni kišobran nije potreban. Uostalom, stara narodna kaže da dvoje na kiši zauvijek ostaju skupa. Jasno ovo vrijedi samo ako imate dovoljno suhe odjeće kod kuće i ako niste zimogrozni.

Nema ništa bolje od iznenađenja! Iznenadite svoju drugu polovicu nečime što već dugo želi, ali nije našao/našla vremena za to. Ljudi danas rade gotovo cijeli dan i jedva da imaju vremena za sebe, a kamo li za organizaciju neočekivanih izleta. Zamislite samo izraz lica i oduševljenje kad mu mahnete pred nosom s dvije ulaznice za koncert njegovog najdražeg benda.

Igrajte neku novu igru ili sport zajedno. Otiđite na partiju tenisa ili golfa i smijte se zajedno svojim lošim potezima i gafovima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika