Objavljeno u Nacionalu br. 698, 2009-03-31

Autor: Nacionalova redakcija

EKSKLUZIVNI KOMUNIKACIJSKI TRENING

TJ Walker u Zagrebu odaje medijske tajne za 20 polaznika

TJ WALKER na CNN-u je
komentirao javne nastupe
američkih predsjedničkih
kandidataTJ WALKER na CNN-u je komentirao javne nastupe američkih predsjedničkih kandidataU organizaciji PR agencije Manjgura, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za javni nastup TJ Walker održat će 7. travnja 2009. u Hotelu Regent Esplanade medijski trening pod nazivom "Secrets of successful public speaking". Riječ je o komunikacijskom stručnjaku s 20-godišnjim iskustvom na medijski najrazvijenijem tržištu SAD-a. TJ Walker bio je redoviti gost CNN-a u ulozi komentatora javnih nastupa američkih predsjedničkih kandidata Baracka Obame i Johna McCaina, kao i Joea Bidena i Sarah Palin. Pripremao je za uspješan javni nastup brojne predsjednike uprava i vrhunske menadžere, visoke državne dužnosnike u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i premijere nekoliko europskih država, pa tako i onih u regiji. Savjetovao je i održavao treninge s menadžerima u najjačim svjetskim kompanijama i organizacijama Unilever, Bank of America, Goldman Sachs, HP, Pfizer, United Nations, PR Week, American Airlines, Microsoft, Ford, a predavao je i na sveučilištima Yale, Columbia i Princeton i brojnim drugima. Autor više od 50 knjiga o medijskom nastupu i politički kolumnist u The Voice of America, TJ Walker često gostuje kao komentator na CNN-u, MSNBC-u, Fox News Channelu i drugim TV i radijskim postajama.

Svoj prvi trening u Zagrebu Walker će održati za samo 20 polaznika, koji će platiti pet tisuća kuna za sudjelovanje. Prema informacijama iz agencije Manjgura, brzo nakon najave treninga mnogi su direktori korporativnih komunikacija rezervirali svoje ulaznice, te je ostalo još samo jedno slobodno mjesto. Osim PR stručnjaka, na treningu se očekuje i nekoliko kandidata na predstojećim lokalnim izborima.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika