31.03.2009. / 17:12

Autor: Andrea Belin

Izračunajte kolike su šanse da se rastanete

Rješavajući jednostavan matematički test možete saznati je li vaša bolja polovica osoba s kojom ćete provesti ostatak života. Trebate samo sjesti jedan nasuprot drugoga i iskreno razgovarati

Napokon! Matematičkom preciznošću saznajte jeste li stvoreni jedno za drugo Napokon! Matematičkom preciznošću saznajte jeste li stvoreni jedno za drugo Ako ste još uvijek u nedoumici i niste sigurni je li vaš partner ili partnerica zaista vaša srodna duša, odgovore možete pronaći odmah. Rješite matematički test i saznajte kolike su vam šanse da se vaša veza ili brak održi, kako se kaže "dok vas smrt ne rastavi".

Naime, oxfordski profesor James Murray i njegov tim osmislili su takav matematički test koji, prema njihovim tvrdnjama daje točne rezultate. Istraživanje je trajalo dvanaest godina i u njemu je sudjelovalo sedamsto parova.

Test i nije previše zahtjevan. Partneri su trebali sjesti jedan nasuprot drugoga i razgovarati o općenitim stvarima primjerice novcu, seksu i obiteljskim odnosima. Profesor Murray i njegov istraživački tim su snimali razgovore i svakome dodijelili pozitivne ili negativne bodove, što je naravno ovisilo o odgovorima.

Ako su odgovori bili zadovoljavajući, ispitanici su maksimalno mogli osvojiti četiri boda. Negativne su dobili oni koji prema svojoj boljoj polovici nisu pokazali poštovanje. Murray je uvjeren da ova metoda može pokazati da li neku vezu čeka svijetla budućnost.

Dakle, ako vas zaista zanima kakva je mogućnost da vaša veza ili brak potraje dugi niz godina sjednite sa svojim partnerom i izračunajte. Doduše, neki od ispitanika i dalje su u braku, međutim jako su nesretni. Ne dozvolite da s njima dijelite istu sudbinu.

Vezane vijesti

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović poručio je danas da ni jedan učenik koji je izišao na državnu maturu neće biti oštećen te da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika