02.04.2009. / 18:21

Autor: Martina Čizmić

Video: Podolski opalio šamar Ballacku nasred terena

Čini se da su dani harmonije u njemačkoj nogometnoj reprezentaciji daleko iza nas

Michael Ballack i Lukas Podolski Michael Ballack i Lukas Podolski Kvalifikacijska utakmica za SP u Južnoj Africi između Njemačke i Walesa ne bi bila previše zanimljiva vijest, jer je Njemačka pobijedila rezultatom 2:0, da se na sredini terena nije odigrao mali incident.

U 67. minuti utakmice, pri vodstvu od 1:0, kapetan njemačke reprezentacije Michael Ballack i napadač Lukas Podolski odlučili su promijeniti sport. Nakon što se Ballack, iziritiran igrom Podolskog, počeo derati na mladog napadača, ovaj mu je odlučio uzvratiti fizički. Kapetanu je opalio šamar.

Kako su iskre počele frcati u sprječavanje daljnjeg sukoba umješali su se Philipp Lahm i Per Mertesacker te razdvojili dvojac.

"On je mlad igrač i mnogo toga još mora naučiti. Nešto sam mu rekao s čime se on nije slagao, radilo se o taktičkoj stvari. No, on to treba prihvatiti i ne smije odmah početi upotrebljavati šake", rekao je nakon utakmice Ballack.

No, Podolski Ballackov 'savjet' nije baš tako shvatio. U razgovoru za njemački 'Bildt' rekao je kako mu je Ballack trebao dati loptu, a nije i to ga je razljutilo.

Trener Joachim Löw, koji je isto svojevremeno imao verbalni sukob sa Ballackom, ipak je stao na stranu kapetana i rekao kako je Podolski trebao slušati njegove upute.

Na kraju su se dvojica nogometaša navodno pomirila, za dobrobit reprezentacije.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika