04.04.2009. / 12:06

Autor: Katarina Curavić

I to treba znati: Kako ga ostaviti i preboljeti prekid

Nekad ni ljubav nije najvažnija, a ako je oboma jasno da vaša veza nema budućnost, nema smisla otezati. Stoga se ne zavaravajte, odugovlačenjem nećete ništa postići. Skupite hrabrosti i recite mu zbogom, zauvijek

Neki utjehu traže u alkoholuNeki utjehu traže u alkoholuBolje je prekinuti vezu koja ne valja nego je održavati na životu. Kad tad će vam biti drago da ste postupili kako treba.Volite prvo sebe pa ćete moći voljeti i druge. Frajeri će radije švrljati okolo jer nemaju petlje za prekid. To onda i nisu frajeri...i takvi vam zasigurno ne trebaju. Oni ionako nikad neće biti dorasli tome na emocionalnom planu. Skupite hrabrosti jer evo primjera ostavljenih muškaraca u kojem možda prepoznate i svog bivšeg.

PIJE DA ZABORAVI - Nažalost, ni prijatelji ga u tome ne podržavaju. Ima ritual ispijanja alkohola, prežderavanja, dosađivanja drugima i tako u krug. Vrlo vjerojatno izbjegava osobnu higijenu kako bi sto vise nalikovao na šumskog čovjeka. I zamislite, sve to u nadi da će vam netko ispričati u sto se pretvorio, a vi ga iz samilosti primiti natrag. Vrlo vješto, ali ne prolazi. Budite sretne sto ste se riješili takvog izgubljenog slučaja i krenite dalje.


HLADNO ORUŽJE - Njemu je sasvim svejedno, kao da je čekao taj dan i napokon ga dočekao. Činio je sve kako bi vas u vezi doveo do ruba živaca, a nakon vaše reakcije prozivao paranoičnom i ludom. Mi se za takve lijepimo jer volimo tu njihovu tajanstvenost i hladnoću.Ma koliko god se trudili od njega „proizvesti" normalnog dečka, nailazit ćete na otpor. Njemu je veza zabava i nista osim zabave. Zašto nam je onda tako teško ostaviti ovakve frajere? Jer volimo kad ne pružaju otpor.


NASILNIK - Kako se usuđujete ostaviti ga? Kako? Neće to tako ići...
Budite spremne na kojekakve neugodnosti u ovom slučaju. On se neće libiti uhoditi vas i proganjati. Svaki muškarac u vašoj blizini je potencijalna žrtva s kojim će se rado fizički obračunati. Gubitnik. Ne može prihvatiti činjenicu da ste ga ostavili pa se osvećuje unedogled. Ne shvaća da je to najgori mogući način i da vas time sigurno neće nagnati da preispitate svoju odluku o prekidu.


MAZOHIST - Dali ste mu slobodu koju je potajno priželjkivao pa sad čini sve sto nije mogao dok je bio u vezi. Bar ne tako otvoreno kao sto može sada. Vratio se u igru brze negoli ste očekivali. Njemu je ljubav seks, veza tamnica. U jednu ruku vam je zahvalan sto ste mu otvorili oči i dali šansu da proširi vidike „ljubavi". Nije izbirljiv po pitanju žena, bitno mu je samo da ga zadovolje. One su mu vratile ego koji ste mu vi nakratko poljuljali.Ne mislite valjda da će vam nedostajati ego - manijak? Vjerujte, neće nimalo.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika