05.04.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Extra prva otkriva: Zrinka Cvitešić ponovno u naručju Hrvoja Rupčića

Dvadesetdevetogodišnja glumica Zrinka Cvitešić i glazbenik te bivši frontmen skupine 'Cubismo' Hrvoje Rupčić još uvijek održavaju tajnu ljubavnu vezu. Tako barem tvrde neki od članova skupine 'Positivo' čiji je član i sam Hrvoje Rupčić. U telefonskom razgovoru za 'Extru' ni Zrinka Cvitešić ni Hrvoje Rupčić te navode nisu demantirali

Zrinka Cvitešić nije demantirala da je ponovno u vezi s glazbenikomZrinka Cvitešić nije demantirala da je ponovno u vezi s glazbenikom"Ne dolazi u obzir da vam to komentiram. Ne želim pričati o tome" rekao je Hrvoje Rupčić dok je Zrinka Cvitešić isto tako izjavila da nema komentara ali i da je umorna od istih pitanja.

Budući da je prošlog tjedna objavljeno kako su ona i Hrvoje Rupčić nakon predstave 'Opera za tri groša' koja je održana u Kazališnoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu nježno razgovarali na polumračnom stubištu kazališta pitali smo je i za to. Na to se pitanje Zrinka Cvitešić u svom već prepoznatljivom stilu smijala i rekla: "Pa mi smo kolege.."

Međutim, osim šaputanja u kazalištu i izjava članova skupine 'Positivo' saznali smo i da je na Dan zaljubljenih Zrinka Cvitešić pola sata na reviji, u sklopu modnog događanja Fashion Hr u Varaždinu, s Hrvojem Rupčićem razgovarala na mobitel ili točnije, prema izjavama djevojke koja je sjedila iza nje, gugutala na telefon svom ljubavniku.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Bistrina biciklijada: Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić promicali biciklizam u...

Bistrina biciklijada: Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić promicali biciklizam u Zadru

Grad Zadar u suradnji s Coca-Cola Hrvatska, Turističkom zajednicom Grada Zadra, Policijskom upravom zadarskom i Udrugom "Moj bicikl" organizirao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika